- By Simon Staffeldt Schou

Salling Group støtter op om Reservestyrken

Som CEO for Salling Group med over 65.000 ansatte var Per Bank med til at sørge for, at Salling Groups mange butikker var de første, der fjernede russiske varer fra hylderne. Der blev også lagt en plan for, at Salling Group skulle blive uafhængige af russisk gas.

CEO for Salling Group, Per Bank
CEO for Salling Group, Per Bank.

For en stor, international virksomhed som Salling Group spiller ikke bare den økonomiske bundlinje en rolle. Det gør den energi- og sikkerhedspolitiske bundlinje i stigende grad også.

Salling Group og InterForce

Det er bare en af årsagerne til, at Salling Group støtter helhjertet op om InterForce som støttevirksomhed. Vi mødte Per Bank til en af InterForce Region Hovedstadens traditionsrige Stærekassemøder:

Hvilken vægt lægger I på at støtte op om Forsvaret og de medarbejdere, der enten har en fortid i Forsvaret, eller som er en del af Reservestyrken?

“Det er noget, der betyder enormt meget for os. Vi har bl.a. lige modtaget Veteranprisen for det arbejde, vi har gjort for at hjælpe med at få veteraner i arbejde, efter de er kommet hjem fra krig.”

“Vi har så mange ledere og medarbejdere, der har været i Forsvaret at få en fantastisk lederuddannelse. De lederegenskaber, de har fået i Forsvaret, kan vi i høj grad bygge videre på. For med dem kan de virkelig skabe nogle resultater. “

Hvad bringer folk helt konkret med sig fra Forsvaret, ud over lederegenskaber?

“De bringer ordentlighed, akkuratesse og disciplin med sig. De er vante til hårdt arbejde, og de er gode til at indgå i dialog. I det hele taget er de bare ordentlige mennesker, der er til at stole på.”

Bakker I op, når de af jeres medarbejdere, der er en del af Reservestyrken, beder om fri til at deltage i efteruddannelse eller udsendelser for Forsvaret?

“Ja, det er vi altid åbne overfor. De skal bare sige til. Så finder vi altid gode løsninger på det.”

Læs mere om møderne i Stærekassen ved at klikke her.