I en usikker verden er der mere end nogensinde brug for Reservestyrken. Vi står over for voksende menneske- og naturskabte trusler som cyberangreb, fremmede staters angreb på kritisk infrastruktur, mangel på kritiske forsyninger, pandemier og ekstremt vejr.

Med jeres støtte til InterForce viser i, at I aktivt slutter op om Danmarks sikkerhed. I viser, at I støtter jeres kollegaer, der er medlem af Reservestyrken. Og I viser, at I er åbne for, at de kan stille op, når der bliver kaldt på dem.

Det viser ikke bare jeres samfundssind. I bidrager til at styrke Danmarks samlede beredskab. Og I får gladere medarbejdere tilbage. For medarbejderne er blevet klogere på sig selv, og de har fået nye kompetencer fra skarpe situationer. Kompetencer, som I vil få god gavn af.

Som medlemsvirksomhed vil I også blive inviteret til en række nationale og lokale arrangementer.

Der vil være arrangementer, hvor I vil få Forsvarets øverste ledelse i tale og møde erhvervsledere, politikere og centralt placerede offentlige medarbejdere. Og der vil være arrangementer, hvor I kommer ind bag hegnet på de militære baser og oplever militære opvisninger til lands, vands og i luften.

Det er ikke juridisk bindende at støtte InterForce. Det indebærer heller ikke økonomiske forpligtelser. I skriver under på en erklæring om, at I støtter op om dansk forsvar og beredskab, når I tilmelder jer som medlemsvirksomhed til InterForce.

Sådan bliver vi fælles om Danmarks sikkerhed.