- By Simon Staffeldt Schou

Northcom modtager InterForce-skjoldet

Northcom modtager InterForce-skjoldet
InterForce-ambassadør Jens Jørgen Hansen, der er oberstløjtnant af reserven, giver InterForce-skjoldet til Stratetig Account Director Defence hos Northcom, Glenn Møller.

Den nordiske virksomhed Northcom leverer både standard- og specialtilpassede data- og kommunikationsløsninger til næsten alle typer virksomheder og brancher.

Virksomheden løser stort set alle opgaver, lige fra den enkle off the shelf-løsning til store specialdesignede, komplekse systemer, der imødekommer strenge krav til funktionalitet og sikkerhed. 

For nylig kunne InterForce-ambassadør Jens Jørgen Hansen, der er oberstløjtnant af reserven, med glæde overlevere InterForce-skjoldet til Strategic Account Director Defence Glenn Møller. Glenn modtog skjoldet på vegne af Northcoms CEO, Michael Juel.

 ”Vi er i Northcom glade for at kunne støtte op om Interforce og på den måde få vist, at vi aktivt bidrager til at styrke Danmarks sikkerhed. Med forsvaret og beredskabet som et særdeles vigtig kundegrundlag er det meget naturligt for Northcom at bakke op om InterForce, hvis formål og værdigrundlag ligger os meget på sinde,” sagde Northcoms CEO, Michael Juel, forud for skjoldoverrækkelsen.

Tak for jeres støtte!

Læs også: Virksomhedsbesøg og foredrag og sikkerhedsrisiko