- By Anton Rask Hauge Steffensen

Kimbrer Lines ApS hædret med InterForce-skjoldet

Den 14/12 har Kimbrer Lines ApS, en virksomhed med dybe rødder og personlige forbindelser til det danske forsvar, modtaget InterForce-skjoldet som anerkendelse for deres vedvarende støtte og samfundssind.

Virksomhedsejerne Peter Mortensen og Hardy Mortensen får overrakt InterForce-skjoldet af InterForce ambassadør Allan Buus.

Ambassadør Allan Buus blev varmt modtaget af virksomhedsejerne Peter og Hardy Mortensen. Peter, der tidligere har tjent som soldat ved Den Kongelige Livgarde og nuværende Kaptajn og Kompagnichef ved Hjemmeværnskompagni PO Himmerland, samt hans far Hardy, en tidligere soldat ved Dronningens Livregiment, har begge et langvarigt engagement i Forsvaret. Dette engagement afspejles i virksomhedens bidrag til InterForce og Forsvaret som helhed.

Under besøget blev der udvekslet erfaringer og anekdoter om Forsvaret over en kop kaffe i virksomhedens imponerende udstillingsrum. Kimbrer Lines ApS, kendt for deres skræddersyede køkkenløsninger, repræsenterer det ypperste inden for dansk håndværk og design, hvilket gør dem til et eksempel på innovation og kvalitet.

Peter Mortensen, med sin baggrund i Forsvaret, understreger betydningen af at støtte samfundet og Forsvarets rolle i det. “Vi har altid været interesseret i Forsvaret, og med en baggrund som soldat, så føler vi også et ansvar for at bakke op om Forsvarets rolle i samfundet,” udtaler Peter.

Ambassadør Allan Buus udtrykker sin beundring: “Kimbrer Lines ApS er en flot virksomhed med stolte håndværkstraditioner og innovative løsninger for de kræsne køkkenkøbere. Deres evner til at kombinere flot håndværk, materialevalg og funktion imponerer.”

Et billede fra dagens overrækkelse viser Allan Buus sammen med Hardy og Peter Mortensen, stolt præsenterende InterForce-skjoldet i virksomhedens udstillingslokale, symboliserende partnerskabet og gensidig støtte mellem virksomheden og Forsvaret.

Dialogen mellem de tre herre, alle med en relation til Forsvaret, var præget af en fælles forståelse for det nuværende trusselsbillede og Danmarks betydningsfulde rolle i NATO.

Afslutningsvis ser Peter Mortensen frem til fremtidige møder, både ved InterForce-arrangementer og i hans rolle som frivillig i Hjemmeværnet.

Tak for støtten!