- By Anton Rask Hauge Steffensen

HME Byg og Entreprenør styrker båndene med Forsvaret gennem InterForce

HME Byg og Entreprenør, en virksomhed, der har markeret sig som en førende aktør inden for byggebranchen og dambrugsanlæg, har den 14/12 fået overrakt InterForce-skjoldet som et tegn på anerkendelse for deres engagement og støtte til det danske forsvar.

Direktør og Indehaver, Jakob Kondrup Sørensen, får overrakt InterForce-skjoldet af Interforce ambassadør, Allan Buus.

Den 14. december 2023 blev Ambassadør Allan Buus, i selskab med to af virksomhedens fem indehavere, Direktør Jakob Kondrup Sørensen og Kalkulationschef Johnny Mieth, varmt modtaget på HMEs hovedkvarter i Aars. Virksomheden, som beskæftiger 75 medarbejdere og også opererer internationalt, har udviklet en særlig ekspertise i jord, beton og murerarbejde.

Jakob og Johnny delte virksomhedens historie, der går tilbage til 1975, og fremhævede deres service til primært erhvervskunder og deres position som en af Europas førende anlægsvirksomheder i nicheindustrien for dambrugsanlæg. Deres dybdegående kompetencer er et resultat af deres kvalitetsdrevne tilgang og et engagement i at opretholde højeste standarder i alle deres projekter, hvilket afspejles i deres værdier om at være pålidelige, kvalitetsbevidste, og fagligt kompetente.

Johnny Mieth, som selv har en fortid i Søværnet, gav udtryk for virksomhedens stærke militære relationer. “Vi har flere medarbejdere med relationer til forsvaret, enten som tidligere soldat, reservist eller frivillig. En støtteerklæring til InterForce vil sikkert møde stor opbakning iblandt medarbejderne,” udtalte han under overrækkelsen. Virksomheden har også tradition for at markere Flagdagen.

Ambassadør Allan Buus roste HME for deres vækst og succes: “Det er en imponerende virksomhed med nu 75 medarbejdere og et klart markedsfokus i byggebranchen og sektoren for dambrugsanlæg. Vi kan være stolt af, at HME for nyligt blev anerkendt som en af de 10 førende dambrugsanlægsvirksomheder i Europa.”

Under besøget blev der taget et billede af Allan Buus og Jakob Kondrup Sørensen foran HMEs hovedkontor, hvor skjoldet blev overrakt som tak for virksomhedens støtte til forsvaret.

Med denne støtteerklæring forstærker HME Byg og Entreprenør ikke blot deres eksisterende forbindelser til Forsvaret men også deres støtte til InterForce-initiativet. Virksomheden ser frem til fortsat samarbejde og deltagelse i InterForce-arrangementer, hvor de kan dele og udvide deres netværk inden for forsvarssektoren.

Tak for støtten!