- By Sisse Poulsen

InterForce-skjoldet overrakt til idoc

InterForce havde den 11. november 2021 fornøjelsen af at overrække InterForce-skjoldet til virksomheden idoc A/S, der er beliggende i Aalborg.

InterForce er et samarbejde mellem Danmarks og Grønlands virksomheder og forsvaret om forsvarets brug af reserven og Hjemmeværnets frivillige – Reservestyrken – med henblik på at øge fleksibiliteten angående perioder af frihed for de medarbejdere, der både har en militær og civil forpligtelse i Kongeriget.
Stærkt samarbejde mellem erhvervslivet og forsvaret skal øge synliggørelse af Reservestyrkens kompetencer på arbejdsmarkedet og fleksibiliteten for de medarbejdere, der både har en civil og en militær forpligtelse i Kongeriget. Tilsvarende arbejder InterForce for, at vi internt i forsvaret har kendskab til Reservestyrkens civile kompetencer.

idoc A/S blev etableret i 2010 og er en betroet partner for Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse (FMI). Virksomheden har en stærk kultur, der er drevet af de vigtigste krav, som forsvaret stiller til sine partnere: tilgængelighed, funktionalitet og sikkerhed.

idoc A/S er specialiseret inden for ingeniørarbejde samt dokumentation og tilbyder specifikke ydelser, der passer til hver enkelt kundes behov. idoc A/S tilbyder bla. en bred vifte af løsninger til forsvarsindustrien hovedsageligt inden for land-, luft-, maritim- og projektledelse.

Flere ansatte ved idoc A/S har en militær baggrund med flere års national og international tjeneste. Virksomheden tager aktivt del i støtten til InterForce og de ansatte, der som en del af Reservestyrken både har en civil og uniformeret forpligtelse.

InterForce byder idoc A/S velkommen og ser frem til samarbejdet.

Fra venstre Senior Project Engineer Anders Sørensen, InterForce-ambassadør, major af reserven Christian Braae Brynje og Head of Projects Morten Ford. Foto: privat.

Læs mere om idoc A/S her.