- By Sisse Poulsen

InterForce-skjoldet overrakt til idoc

InterForce havde den 11. november 2021 fornøjelsen af at overrække InterForce-skjoldet til virksomheden idoc A/S, der er beliggende i Aalborg.

InterForce is a cooperation between Danish/Greenlandic businesses and the armed forces concerning the armed forces' use of the Reserve Forces: paid reservists as well as Home Guard volunteers. The purpose of the cooperation is to increase the civilian employer flexibility in regards to periods of paid or unpaid leave for these part-time dual responsibility employees.
Stærkt samarbejde mellem erhvervslivet og forsvaret skal øge synliggørelse af Reservestyrkens kompetencer på arbejdsmarkedet og fleksibiliteten for de medarbejdere, der både har en civil og en militær forpligtelse i Kongeriget. Tilsvarende arbejder InterForce for, at vi internt i forsvaret har kendskab til Reservestyrkens civile kompetencer.

idoc A/S blev etableret i 2010 og er en betroet partner for Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse (FMI). Virksomheden har en stærk kultur, der er drevet af de vigtigste krav, som forsvaret stiller til sine partnere: tilgængelighed, funktionalitet og sikkerhed.

idoc A/S er specialiseret inden for ingeniørarbejde samt dokumentation og tilbyder specifikke ydelser, der passer til hver enkelt kundes behov. idoc A/S tilbyder bla. en bred vifte af løsninger til forsvarsindustrien hovedsageligt inden for land-, luft-, maritim- og projektledelse.

Flere ansatte ved idoc A/S har en militær baggrund med flere års national og international tjeneste. Virksomheden tager aktivt del i støtten til InterForce og de ansatte, der som en del af Reservestyrken både har en civil og uniformeret forpligtelse.

InterForce byder idoc A/S velkommen og ser frem til samarbejdet.

Fra venstre Senior Project Engineer Anders Sørensen, InterForce-ambassadør, major af reserven Christian Braae Brynje og Head of Projects Morten Ford. Foto: privat.

Læs mere om idoc A/S her.