InterForce Grønland bidrager til at forkorte afstanden mellem det grønlandske erhvervsliv, det grønlandske samfund og Forsvaret, med henblik på opgaveløsning for forsvaret.

Kontakt InterForce Grønland:
InterForce Grønland
Aalisartut Aqqutaa 47
Nuuk 3900 

Liv Inuk Oldenburg Lynge
Koordinator og projektleder
Telefon: + 299 565318
E-mail: groenland@interforce.dk  

InterForce Grønland

InterForce Grønland udgøres af et selvstændigt forretningsudvalg bestående af en formand fra erhvervslivet, vicechefen for Arktisk Kommando og en gruppe af yderligere erhvervsledere fra Grønland – fra den private såvel som offentlige sektor. Denne organisation har ansvaret for en bred vifte af aktiviteter såsom afholdelse af informationsmøder, netværksarbejde, projektplanlægning samt kommunikation på forskellige platforme. Alle tiltagene er for at understøtte de, som er aktive i en frivillig styrke i Grønland, eller som på anden vis indgår i Forsvarets samlede Reservestyrke.

InterForce Grønland er en del af den 20 år gamle InterForce-organisation, som i Nuuk har sekretariat ved Arktisk Kommando. For at styrke sin opgaveløsning i Grønland i de kommende år skal Arktisk Kommando bl.a. øge involveringen af den grønlandske befolkning. InterForce Grønland er til for at hjælpe med at skabe de bedst mulige relationer mellem de enkelte, som engagerer sig med frivilligt beredskabsarbejde, og de virksomheder, som til daglig har disse medarbejdere ansat.

Formand for InterForce Grønland
Jacob Nitter Sørensen, administrerende direktør for Air Greenland A/S

Militær koordinator for InterForce Grønland
Kommandør Dan B. Termansen, Vicechef for Arktisk Kommando

Forretningsudvalg:

  • Kristian Reinert Davidsen, adm. direktør for Tele Post
  • Mette Skarregaard Pedersen, departementschef for Departement for Natur og Miljø, Grønlands Selvstyre
  • Ulla Lynge, sekretariatschef for CSR, Greenland
  • Marie Fleischer, vicekommunaldirektør for Sermersooq Kommune
  • Bjørn Bay, politimester for Grønlands Politi
  • Martin B. Kviesgaard, direktør for GrønlandsBANKEN

InterForce Grønlands ambassadører

Der er ikke p.t. en ambassadørordning i InterForce Grønland som den kendes i de seks InterForce-regioner i den sydlige del af kongeriget.

Her kan du læse om kommende arrangementer i InterForce Grønland. Husk, at du også kan tilmelde dig arrangementer fra InterForce-regionerne, med mindre andet specifikt er nævnt i omtalen af et arrangement.