- By Simon Staffeldt Schou

Flere virksomheder støtter op om InterForce

Bestyrelsesformand hos Kverneland Group, Jan Weber Pedersen, modtog InterForce-skjoldet

Kverneland Group har været en trofast støttevirksomhed siden oprettelsen af InterForce. Kverneland Group producerer landbrugsmaskiner til hele verden og daterer sig tilbage til 1879.

I dag indgår Kverneland Group i den japanske koncern Kubota og er fusioneret med adskillige andre virksomheder i samme branche. Virksomheden hører til den absolutte elite inden for sit segment med en eksportandel, der ligger tæt på de 100%.

Bestyrelsesformand Jan Weber Pedersen fik overrakt vores medlemsskjoldet af regionsambassadør og oberstløjtnant Flemming Bonavent Hansen som tak for den trofaste opbakning.

Skjold til Halberg-koncernen

CEO for Halbert-koncernen, Frederik Harald Halberg, modtager InterForce-skjoldet på vegne af koncernen.
CEO for Halbert-koncernen, Frederik Harald Halberg, modtager et skjold på vegne af koncernen.

Halberg-koncernen har på samme måde været støttevirksomhed for InterForce siden vores oprettelsen. Regionsambassadør Flemming Bonavent Hansen mødte for nylig repræsentanter fra to virksomheder i Halberg-koncernen, MacBaren og Hotel Svendborg. Her overrakte Flemming et InterForce-skjold til CEO for Halberg-koncernen, Frederik Harald Halberg, og til den administrerende direktør for Halberg Hotels, Tom Pelle Jensen.

Direktør fra Halberg Hotels Tom Pelle Jensen modtager InterForce-skjoldet.
Direktør fra Halberg Hotels Tom Pelle Jensen modtager InterForce-skjoldet.

Halberg-koncernen har en markant indflydelse og samhørighed med Svendborg. Koncernen er ikke bare meget aktiv i lokalsamfundet. Den gemmer også på en deltagelse i modstandsbevægelsen under krigen. Otto Halberg blev således likvideret, og efterkommeren Frederik Harald Halberg, der i dag er CEO, medvirkede for et par uger siden ved nedlæggelsen af en ’snublesten’ som markering for hændelsen.

Hansson & Knudsen støtter InterForce

Den administrerende direktør for Hansson & Knudsen A/S, Flemming Bonavent Hansen, modtager InterForce-skjoldet.
Den administrerende direktør for Hansson & Knudsen A/S, Flemming Bonavent Hansen, modtager vores skjold.

På dagen efter Flagdagen d. 5. september havde regionsambassadør Flemming Bonavent Hansen også fornøjelsen af at overrække et InterForce-skjoldet til den administrerende direktør Dirk Voss fra entreprenør-, bygge- og anlægsfirmaet Hansson & Knudsen A/S.

Hansson & Knudsen A/S har været medlem af InterForce gennem en årrække. Virksomheden valgte bl.a. at blive støttevirksomhed fordi de følte en moralsk forpligtelse til at tage hånd om vores udsendte og sørge for, at deres hjemkomst bliver så naturlig og gnidningsfri som mulig. 

Hansson og Knudsen A/S har selv har haft medarbejdere, der har været udsendt, og man har gjort en flot indsats for, at de er vendt tilbage til deres vanlige funktioner.

Her fra InterForce skal der lyde en stor tak for opbakningen fra Kverneland Group, Halberg-koncernen og Hansson & Knudsen A/S!