- By Anton Rask Hauge Steffensen

CMP støtter op om InterForce

Virksomheden CMP modtager InterForce-skjoldet for deres støtte til det danske forsvar og beredskab.

InterForce-ambassadør Gunnar van der Leeden overrækker InterForce-skjoldet til CEO Barbara Scheel Agersnap og COO Povl Dolleris Røjkjær Ungar.

Den 7. novmber 2023 kunne ambassadør i InterForce Region Hovedstaden og til daglig afdelingschef i DMI (Danmarks Meteorologiske Institut) Gunnar van der Leeden overdrage InterForce-skjoldet til CEO Barbara Scheel Agersnap og COO Povl Dolleris Røjkjær Ungar fra Copenhagen Malmö Port (CMP).

InterForce er en organisation tilknyttet Forsvarskommandoen, der bidrager til samarbejde med den civile sektor. Virksomheder kan med deres medlemskab af InterForce vise, at de bl.a. støtter op om medarbejdere, der er en del af Reservestyrken eller er frivillige i Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen eller Kystredningstjenesten.

CMP driver erhvervshavnen i København og Malmö og håndterer store mængder gods, der er afgørende for Øresundsregionens forsyningssikkerhed; varer der ankommer både med container og som bulk- og tanklaster. Desuden er CMP operatør af bl.a. færge- og krydstogtaktiviteter, og CMP har et væsentligt antal skibsanløb fra Søværnet, Svenska Marinen, NATO og øvrige landes forsvar. CMP stræber efter at blive en af verdens mest bæredygtige havne og er godt på vej mod CO2-neutralitet i egen drift fra 2025.

”Jeg er glad for at kunne modtage InterForce-skjoldet på vegne af CMP. Vi er stolte over at vise vores opbakning til og bidrage med relevante ressourcer til det danske Forsvar, også gennem vores medlemskab af InterForce. Ikke mindst i en tid hvor behov for sikkerhed og opretholdelse af et velfungerende samfund er tydelig for alle. Desuden er medlemskabet og samarbejdet generelt vigtigt for at skabe en forståelse for og opbakning til Forsvarets arbejde, også i vores egen organisation,” udtaler Barbara Scheel Agersnap i forbindelse med skjoldoverrækkelsen.

Tak for jeres støtte!