- By Anton Rask Hauge Steffensen

Odgers Berndtson modtager InterForce-skjoldet

Virksomheden Odgers Berndtson fik for nyligt overrakt InterForce-skjoldet af InterForce-ambassadør Gunnar van der Leeden for deres støtte til dansk forsvar og beredskab.

InterForce-ambassadør Gunnar van der Leeden overrækker InterForce-skjoldet til bestyrelsesformand og partner i Odgers Berndtson Troels Gjerrild.

I mere end 50 år har Odgers Berndtson hjulpet nogle af verdens største og bedste organisationer med at finde det ledende talent, der kræves for få succes. Odgers Berndtson tilbyder executive search, assessment og udvikling til virksomheder. Dette gør de i Danmark og internationalt gennem deres mere end 60 kontorer world-wide.

Organisationer i alle størrelser og inden for alle sektorer er afhængige af talentfulde mennesker og ledere til at opnå fremgang. Odgers Berndtsons styrke ligger i de relationer, de opbygger for at imødekomme dette behov. De skaber stærke bånd til de mest talentfulde mennesker, til dem, der søger talenterne og globalt mellem deres egne afdelinger for at matche de førstnævnte relationer. Det er på grund af deres dybe, non-transaktionelle og vedvarende partnerskab, at deres klienter kan skaffe, udvikle og bevare de stærkeste ledere

”Odgers Berndtson er meget stolte af samarbejdet med Interforce, der som os har stort fokus på ledelse og lederudvikling. Forsvaret har altid været en stor inspirator indenfor ledelsesdisciplinen både for erhvervslivet og ikke mindst for os i i Odgers Berndtson,” udtaler Troels Gjerrild, der i øvrigt er tidligere linjeofficer i Hæren.

Troels Gjerrild tilføjer, at “Vi møder mange kandidater, som har en fortid i Forsvaret, og som bruger mange af de værktøjer, som de har tilegnet sig der. Grundlæggeren af Odgers Berndtson i Danmark og tre af vores nuværende partnere har alle en fortid i Forsvaret, hvilket har medført, at vi som forretning arbejder værdidrevet og situationsbestemt. Ikke ulig Forsvaret tænker vi kreativt og langsigtet og er samtidig fleksible og parate til at agere i dag”.

Tak for jeres støtte!