VELKOMMEN TIL INTERFORCE

Det er ikke juridisk eller økonomisk forpligtende at være medlem af InterForce. Men med jeres indmelding viser I, at I tager ansvar for Danmarks sikkerhed.

Det gør I ved at være åbne over for, at jeres ansatte, der er reservister eller frivillige i Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen eller Kystredningstjenesten, kan få fri til at gøre tjeneste i uniform.

De bidrager til at løse vigtigt opgaver overalt i Kongeriget. Derfor kan I også være stolte af jeres medlemskab af InterForce. Det har betydning!

TAK FOR OPBAKNINGEN
EKSKLUSIV ADGANG

HVAD SKER DER NU?

Som medlemsvirksomhed i InterForce får I nu adgang til en række unikke muligheder. InterForce afholder en lang række regionale og centrale arrangementer årligt, som I får eksklusiv adgang til som medlemsvirksomhed.

Vi har arrangementer, hvor I kan høre oplæg fra og tale med repræsentanter fra Forsvarets og beredskabets øverste ledelse. Vi har arrangementer, hvor I får chancen for at møde andre medlemsvirksomheder. Og vi har arrangementer, hvor I kan få eksklusive kig ind bag hegnet på militærbaser og se opvisninger til vands, til lands og i luften.

Alle InterForce-arrangementer er som udgangspunkt gratis, med undtagelse af den årlige InterForce-rejse og vores Oksbølarrangementer. Vi vil i InterForce opfordre til, at I deltager i vores arrangementer. Det er en unik mulighed for at lære mere om Reservestyrken, danne netværk og få et kig ind bag facaden i Forsvaret og beredskabet.

Hold jer opdateret om kommende arrangementer, og find mere information her på vores hjemmeside www.interforce.dk

VIS JERES MEDLEMSKAB

Med jeres indmelding i InterForce sender I et stærkt signal om, at I støtter op om dansk forsvar og beredskab. I InterForce er vi stolte af, at I har truffet det valg. Derfor vil vi også hjælpe jer med at sprede det gode budskab internt i virksomheden og til omverdenen.

På InterForces hjemmeside har vi samlet en række forslag til, hvordan I bedst kommunikerer ud, at I er medlem af InterForce. Teksterne kan frit bruges i jeres egen kommunikation. I kan enten downloade teksterne og bruge dem direkte eller blot bruge dem som inspiration. InterForces logo kan ligeledes downloades på hjemmesiden og bruges i jeres kommunikation.

KOMMUNIKÈR TIL OMVERDENEN
MEDLEMSKABSTYPER

VIL I GØRE MERE?

Vi arbejder i InterForce på andre medlemstyper, som vi håber på at kunne lancere i løbet af de kommende år. Målet er, at de nye medlemstyper skal være et mere forpligtende samarbejde mellem det danske forsvar og beredskab og virksomheder som jeres i den civile sektor.

Hvis ikke det er nok for jer at være uforpligtende medlem af InterForce, kan I holde jer opdateret på InterForces hjemmeside. Vi ser frem til at udvide samarbejdet med jer, når de nye medlemskaber bliver lanceret.

Hold jer ikke tilbage med at kontakte os regionalt eller centralt på de mailadresser, som I kan finde på www.interforce.dk. Jeres regionale kontaktpunkt kan helt sikkert svare på de fleste spørgsmål. Ellers kontakt os centralt på interforce@interforce.dk