- By Simon Staffeldt Schou

Udlevering af skjolde i Syddanmark

I Region Syddanmark har en række nye virksomheder tilmeldt sig som støttevirksomheder til InterForce. På den måde viser de, at de støtter aktivt op om Reservestyrken og Det danske forsvar.

Her kan du læse om de forskellige virksomheder i regionen, der nu er InterForce-støttevirksomheder:

Simon Moos A/S støtter op om InterForce

Simon Moos Maskinfabrik A/S er mangeårig leverandør til det danske forsvar og har derudover opbygget mere end 50 års erfaring inden for industri-, kloakservice og TV-inspektion af kloak- og spillevandsanlæg.

Simon Moos modtager InterForce-skjoldet
CEO Per Madsen fra Simon Moos A/S modtager InterForce-skjoldet af InterForce-ambassadør Christian Flarup.

PostaCon ApS får InterForce-skjoldet

PostaCon ApS, der til næste år kan fejre 20 års-jubilæum, leverer bl.a. innovative pakkeboksløsninger til kunder i ind- og udland. I udlandet er Grønland, Island og Holland blandt de vigtigste markeder.

PostaCon modtager InterForce-skjold
InterForce-ambassadør Christian Flarup afleverer InterForce-skjoldet til adm. direktør Flemming Toft som tak for PostaCon ApS’ støtte

BHJ A/S er nu InterForce-støttevirksomhed

BHJ A/S har nu tilmeldt sig som støttevirksomhed til InterForce. På den måde viser virksomheden sin støtte til og anerkendelse af Forsvarets behov for i perioder at kunne få frigjort Reservestyrken. Det vil sige reservister uddannet i Forsvaret såvel som Hjemmeværnets frivillige personel.

BHJ modtager InterForce-skjold
InterForce-ambassadør Christian Flarup leverer InterForce-skjoldet til Senior Vice President for BHJ A/S Asger Jacobsen som tak for virksomhedens støtte.

BHJ A/S blev grundlagt i 1969 og er en førende global leverandør af animalske proteiner til fødevare- og kæledyrsindustrien. Derudover leverer BHJ også ”specialproteiner” i form af eksempelvis hæmoglobin til pharmaindustrien.

Her fra InterForce vil vi gerne sige et stort tak for jeres opbakning!