- By Sisse Poulsen

TJ Clean Service A/S modtager InterForce-skjold

InterForce havde den 28. september den udsøgte fornøjelse at overrække et InterForce-skjold til Morten Andersen, der er driftschef for virksomheden TJ Clean Service A/S.

TJ Clean Service A/S har mere end 25 års erfaring inden for mange forskellige former for industrirengøring samt overfladebehandling. Virksomheden udfører landsdækkende opgaver i både industri-, bygge og anlægs- samt offshore-branchen. Ved TJ Clean Service A/S er der stor fokus på arbejdsmiljøsikkerhed samt at medarbejderen besidder de fornødne uddannelser og certificeringer. Herunder faldsikrings- og højderedningskursus samt certificering i malingsinspektion.

Driftschef Morten Andersen har selv en militær baggrund fra Søværnet med flere års sejlende tjeneste og patruljering omkring Grønland og Færøerne. TJ Clean Service A/S tager aktivt del i støtten til InterForce og de ansatte, der som en del af Reservestyrken, både har en civil og uniformeret forpligtelse.

InterForce byder TJ Clean Service A/S velkommen og ser frem til samarbejdet.

InterForce-ambassadør, major af reserven Christian Braae Brynje overrakte InterForce-skjoldet til driftschef Morten Andersen. Foto: privat.

Læs mere om TJ Clean Service A/S her.