- By Simon Staffeldt Schou

Stor støtte fra Syddanmark

En række virksomheder i Syddanmark har tilmeldt sig som InterForce-støttevirksomheder for at vise deres støtte til Forsvaret og Reservestyrken.

CrossBridge støtter op om InterForce
InterForce-ambassadør Jesper Ladefoged overrækker InterForce-skjoldet til produktionschefen for Crossbridge Energy A/S, Flemming Egebjerg

En af disse nye støttevirksomheder er Crossbridge Energy A/S i Fredericia, det tidligere Shell-raffinaderi.

For nylig var Crossbridge Energy A/S kampsponsor for en 1. divisions-fodboldkamp til ære for de danske veteraner. Ved optakten til kampen takkede InterForce-ambassadør Jesper Ladefoged virksomheden for støtten. Samtidig overrakte han InterForce-skjoldet til produktionschef Flemming Egebjerg.

Flemming Egebjerg takkede dem, der støtter det danske samfund gennem deres tjeneste i Forsvaret. Både herhjemme og i udsendelser på militære missioner i udlandet.   

Derudover har InterForce-ambassadør Christian Flarup kunnet overrække InterForce-skjoldet til en række virksomheder i Syddanmark som tak for deres støtte.

SAAB Danmark støtter op om InterForce
InterForce-ambassadør Christian Flarup overrækker InterForce-skjoldet til afdelingsleder for Saab Danmark A/S Heino Lundgren

Et af skjoldene blev overrakt til den administrerende direktør for Saab Danmark A/S, Heino Lundgren.

Saab Danmark A/S blev grundlagt i Sønderborg for snart 40 års siden og udvider fortsat deres aktiviteter i Danmark. Saab har i en årrække været leverandør af udstyr og materiel til Det danske forsvar.  

Automatic Syd støtter InterForce
Afdelingsleder Steen R. Hansen fra Automatic Syd modtager InterForce-skjoldet af InterForce-ambassadør Christian Flarup

Afdelingsleder Steen R. Hansen fra Automatic Syd har også modtaget et InterForce-skjold.

Automatic Syds godt og vel 80 ansatte er blandt landets førende producenter af el-tavler, styringer og automationsløsninger til industrien, OEM- og maskinfabrikanter samt tekniske installatører.

Fr. Petersen Maskinfabrik støtter InterForce
InterForce-ambassadør Christian Flarup overrækker InterForce-skjoldet til den administrerende direktør for Fr. Petersen Maskinfabrik A/S, Henrik Leimand

Et andet skjold blev overrakt til administrerende direktør Henrik Leimand fra Fr. Petersen Maskinfabrik A/S.

Maskinfabrikken blev grundlagt i Smøl i 1924 og producerer fortsat maskinudstyr til fremstilling af blødstrøgne mursten i ind- og udland.

Helsam støtter op om InterForce
InterForce-ambassadør Christian Flarup overrækker InterForce-skjoldet til underdirektør for Helsam A/S, Susanne Schou

Endelig kunne InterForce-ambassadør Christian Flarup overrække InterForce-skjoldet til underdirektør i Helsam A/S, Susanne Schou.

Helsam Gruppen blev grundlagt i 1985 og gør i dag mere end 14.000 varenumre inden for helsekost tilgængelige for kunder i Danmark og udlandet.

På Forsvarets og Reservestyrkens vegne takker vi for jeres opbakning! I en usikker tid skal vi stå sammen og værne om Danmarks sikkerhed.