- By Birgitte Nielsen

Overrækkelse af skjold til TrophyPoint

Fra venstre Oberstløjtnant-R Lars Johansson, Direktør Lars Buchard og Mette Hvid

TrophyPoint.

Er en virksomhed som helt sikkert hører under en niche.

Vores virke er jagtrelateret og består i at premiere et jagttrofæ. Mange jægere har et ønske om, at få viden om, det dyr med trofæ, de har nedlagt, har den rette alder og modenhed. Dette kan vi hjælpe med at fastslå. Lars Buchard har eksisteret som trofæopmåler siden 2012, hvor han blev uddannet som Master Measurer, en uddannelse han har taget i USA.

TrophyPoint bliver også brugt både som foredragsholder i jagtforretninger og i jagtforeninger. www.TrophyPoint.dk

Lidt om os:

4Hunt Jagtrejser.

Vores firma startede tilbage med at sælge jagtrejser i 2003. Vi laver jagtrejser til følgende destinationer: Canada, Australien, USA, Europa, Rusland og Serbien.

Vi sætter en dyd i komplet og ærlig velledning til kunderne, og bestræber os på hver gang, at levere den ypperste service samt de bedste rammer for turen til en fair pris.

Det er ikke kun salg vi står for, vi er også selv tovholder og guide på jagterne. Vi udskiller os fra de andre jagtrejseudbydere på dette punkt og har på denne måde et indgående kendskab til områderne og jagterne. Lars er personlig med som guide på bjørnejagterne i Canada og vandbøffel jagter i Australien.

Vores indgående viden om Canada gjorde, at vores ven Henrik Herold fra Randers Regnskov formidlede kontakten til DR angående det folkekære tv-program Nak & Æd. Det blev til 4 programmer om jagt i Canada og Australien.

Lars har været jæger gennem mange år, og han har siden 1997 været meget berejst, hvilket har skabt mange kontakter rundt omkring i verden. Han er hele tiden på udkig efter nye destinationer, for at optimere og kombinere nye rejsemål. 

Mette Hvid har været en del år i flybranchen og sidenhen arbejdet med online markedsføring gennem websites og SoMe. Hun er også ivrig jæger, og hun deltager også på rejserne. 

Denne kombination af 2 mennesker, som til dagligt danner par, har skabt en god grobund for 4Hunt, som tilbyder vildmarks jagtrejser og eventyr, der giver oplevelser for livet. Desuden har vi en dygtig jægere og sælger ansat.