- By Simon Staffeldt Schou

SDC støtter op om InterForce

SDC modtager InterForce-skjoldet
Økonomidirektør hos SDC A/S Henrik Buchholt Bach modtager InterForce-skjoldet af regionsambassadør for InterForce Region Hovedstaden Michael Wallin.

Det var med stor glæde, at InterForces regionsambassadør for Region Hovedstaden Michael Wallin for nylig kunne overrække InterForce-skjoldet til økonomidirektøren i den store bankcentral SDC A/S, Henrik Buchholt Bach.

SDC beskæftiger godt 600 medarbejdere på sit hovedkontor i Ballerup. Virksomheden praktiserer en HR-politik, hvor reservister får fri for jobbet for at stille op, hvis der bliver kaldt på dem. Det kan fx være i tilfælde af militære operationer, pandemier, ekstremt vejr og lignende.

I forbindelse med modtagelsen af skjoldet udtalte Henrik Buchholt Bach:

”Jeg tror, de fleste vil være enige med mig i, at det er en turbulent verden, vi lever i for tiden. Det glæder mig, at vi som virksomhed kan støtte op om det danske samfund. Det gør vi ved at give vores kolleger i Reservestyrken frihed til at parkere jobbet for en stund og hjælpe med de kompetencer, de hver især måtte have. Jeg tror også på, at de berørte kolleger kommer tilbage med nogle erfaringer og kompetencer, vi som virksomhed kan gøre brug af. Derfor er jeg rigtig glad for samarbejdet med InterForce og tager imod skjoldet med stolthed.”