- By Anton Rask Hauge Steffensen

I Region Nordjylland deltog Scanfiber Composites og HMK Bilcon i den første Uniform på jobbet-dag

På Uniform på jobbet-dagen besøgte chefer for dansk forsvar og beredskab virksomheder over hele landet.

Ikke kun for at takke for deres støtte. Men også for at hilse på nogle af alle de frivillige og reservister, der ved siden af deres studie eller arbejde trækker i uniform, når der bliver kaldt på dem.

Scanfiber Composites

I Region Nordjylland fik virksomheden Scanfiber Composites besøg af kommitteret for Hjemmeværnet Torsten Schack Pedersen og InterForce ambassadør Allan Buus.

På billedet ses fra venstre direktør Erik Christensen, produktionschef og frivillig i Hjemmeværnet Magnus Gustafsson, kommitteret for Hjemmeværnet Torsten Schack Pedersen og InterForce ambassadør Allan Buus.

Scanfiber, en langvarig støttevirksomhed til Interforce siden 2007, lagde lokaler til et spændende møde. Her var det virksomhedens direktør, Erik Christensen, der bød gæsterne velkommen. Under mødet deltog også produktionschef Magnus Gustafsson, en dedikeret frivillig i Hjemmeværnet, der snart skal udsendes til Kosovo.

Direktør Erik Christensen holder oplæg om Scanfiber.

Rundvisningen i Scanfibers showroom og præsentation af virksomhedens produkter og teknologier var levende og engagerende. Torsten Schack Pedersen spurgte interesseret ind til løsningerne og forretningen og understregende også vigtigheden af det private erhvervslivs støtte til Reservestyrken.

Kommitteret for Hjemmeværnet Torsten Schack Pedersen bliver vist rundt af Direktør Erik Christensen og frivillig i Hjemmeværnet Magnus Gustafsson.

Magnus Gustafsson, som har været med i Hjemmeværnet siden 2016, fortalte passioneret om sin kommende udsendelse til Kosovo. Direktør Erik Christensen var positivt indstillet overfor Magnus beslutning om udsendelse og ser det som en kompetencegivende udfordring, der vil bidrage til både hans faglige og personlige udvikling hos Scanfiber.

Kommitteret for Hjemmeværnet Torsten Schack Pedersen takker frivillig i Hjemmeværnet Magnus Gustafsson

Torsten Schack Pedersen takkede Scanfiber for deres støtte og Magnus for hans bidrag til Hjemmeværnet. Begge parter fremhævede familiens og arbejdspladsens betydning for deres mulighed for at bidrage til et trygt og sikkert Danmark.

HMK Bilcon

Efter besøget hos Scanfiber Composites gik turen videre til HMK Bilcon, der også støttede op om Uniform på jobbet-dagen. Her fik Torsten Schack Pedersen selskab af InterForce ambassadør Kamilla Bittmann.

Fra venstre ses InterForce ambassadør Kamilla Bittmann, frivillig i hjemmeværnet Erik, kommitteret for Hjemmeværnet Torsten Schack Pedersen og CEO i HMK Bilcon Peter F. Jensby.

HMK Bilcon har Erik ansat i deres udviklingsafdeling. I fritiden er Erik samtidig en del af Hjemmeværnet, hvilket virksomheden støtter op om. Det, og meget mere kunne Peter Jensby fortælle mere om til kommitteret for Hjemmeværnet Torsten Schack Pedersen. Det blev til en spændende snak og rundvisning på virksomheden. 

Kommitteret for Hjemmeværnet Torsten Schack Pedersen bliver vist rundt hos HMK Bilcon

Tak for jeres støtte!

Mange tak til Scanfiber Composites og HMK Bilcon for jeres støtte til InterForce og Uniform på jobbet-dagen! Og et stort tak til alle de reservister og frivillige i Region Nordjylland, der stiller op i uniform, når Danmark har brug for dem.

Vi er sammen om Danmarks sikkerhed.