InterForce Region Sjælland har til huse på Gardehusarkasernen i Slagelse.

Kontakt Region Sjælland:
InterForce Region Sjælland
Gardehusarkasernen
4200 Slagelse
Overassistent Karina Bønnelykke
Telefon: 7283 5008
Telefontid: Mandag-fredag 08.00-13.00
E-mail: sjaelland@interforce.dk  


Interforce Region Sjælland

I InterForce Region Sjælland arbejder vi for at forbedre vilkårene for Reservestyrken, altså de mennesker, der ved siden af deres civile job har en kontrakt med forsvaret eller er frivillig i Hjemmeværnet. Som støttevirksomhed tilkendegiver man, at virksomheden bakker op, når forsvaret og samfundet har brug for hjælp. Der er ingen juridiske eller økonomiske forpligtigelser ved at være støttevirksomhed, virksomheden udviser ansvar for samfundet og for Danmark.

Hos InterForce Region Sjælland er der plads til alle virksomheder, både store og små. Man behøver ikke at have reservepersonel ansat eller frivillige fra Hjemmeværnet. Kender du én i dit netværk som også ønsker at være medlem, så opfordrer gerne virksomheden til at melde sig ind inde på hjemmesiden, eller kontakt os, så sørger vi for at tage kontakt til virksomheden.

InterForce Region Sjælland inviterer løbende til arrangementer, hvor man får en unik mulighed for at opleve, hvad forsvaret er for en størrelse, og hvorfor vi netop kan drage nytte af hinanden. Højaktuelle emner så som cyber og sikkerhed er bare nogle af de emner, vi sætter fokus på med spændende oplæg fra udvalgte gæster. Har du jagttegn er der også mulighed for at deltage i vores jagter i Jægerspris.

Ved deltagelse i vores arrangementer er der rig mulighed for at skabe stærke relationer. Ikke kun med forsvaret, men også med andre støttevirksomheder.

Formandsskabet i InterForce Region Sjælland består af byrådsmedlem Lis Tribler (soc.dem.) og oberst Jens Ole Rossen-Jørgensen.

Lis Tribler
Medl. af Slagelse Byråd
Tidligere borgmester

Jens Ole Rossen-Jørgensen
Oberst
Chef for Gardehusarregimentet

Forretningsudvalget i InterForce Region Sjælland:

Thomas Adelskov, Borgmester Odsherred Kommune

Anders Piper, Direktør Danfrugt Skælskør

Michael Kaas-Andersen, Direktør ZBC Slagelse

Gregers Hastrup, Direktør B2B Auctions A/S

Henrik Danielsen, direktør Common Sense Consult

Ole E. Hansen, Mejeridirektør Arla Mejericenter Slagelse

Frank E. Andersen, Kommunaldirektør Slagelse Kommune

Stig Hammerhøi, Kolonnechef Beredskabsstyrelsen Sjælland

John M. Nielsen, Kommandørkaptajn Flådestation Korsør 3. Eskadre

Jens Kristian Terp Petersen, Kommandørkaptajn Søværnets Center for Våben

Johnny Rahbek Thomsen, oberst, Garnisonskommandant Vordingborg Kaserne

Her kan du se portrætter af regionens ambassadører. Nærmere information om, hvad InterForces ambassadørkorps er, kan du læse her (link).

Ambassadør Major Thomas-Ludvigsen
Ambassadør major
Thomas-Ludvigsen

Ambassadør major Claus Hovej

Ambassadør Flemming Østergaard

Ambassadør major Stig Schmidt KnudsenI sommeren 2020 lanceredes det store InterForce Årsmagasin i seks individuelle udgaver: 32 siders “fælles stof” og 8 sider unikke for hver region. Læs den sjællandske version her (link til pdf).

Her kan du læse om kommende arrangementer i Region Sjælland. Husk, at du også kan tilmelde dig arrangementer fra de andre InterForce-regioner, med mindre andet specifikt er nævnt i omtalen af et arrangement.

Hagljagt i Jægerspris

Kom med, når InterForce Region Sjælland inviterer til hagljagt i Jægerspris….

Date: 26/11/2022 – 26/11/2022

Grundet Covid19 har vi desværre måtte aflyse vores planlagte arrangementer. Vi vender stærkt tilbage i 2021 og glæder os til at invitere jer til spændende arrangementer, så snart myndighederne tillader større forsamlinger.

Nyheder fra Region Sjælland