- By Anton Rask Hauge Steffensen

Populært virksomhedsbesøg hos IFAD TS A/S i InterForce Region Syddanmark

InterForce Syddanmark havde fået fornøjelsen af, at invitere medlemmerne på besøg ved medlemsvirksomheden IFAD TS A/S i Odense. En spændende virksomhed der har været igennem en fantastisk udvikling.

Overskriften på arrangementet var “Simulation – fra forskningsinstitut til militærindustri”. Aftenen bød blandt andet på en jagerpilots oplevelse med at bruge timer i simulatoren, og hvordan disse gør en forskel for piloterne i deres daglige arbejde. Deltagerne fik også en rundvisning i nogle af de simulatorer, som virksomheden har udviklet. Stemningen var i top og spørgelysten blandt gæsterne stor. Aftenen sluttede af med et lækkert traktement, hvor der var rig mulighed for at netværke.

Arrangement blev udsolgt på kun en time, hvilket satte forventningerne til besøget højt. Heldigvis levede arrangementet op til de høje forventninger, og flere af deltagerne har efterfølgende givet udtryk for stor begejstring for arrangementet. InterForce siger tusind tak til direktør og ejer Benny Graff Mortensen og IFAD TS A/S, fordi vi måtte komme på besøg.