- By Simon Staffeldt Schou

Populære cyberarrangementer

Vi er bagud! De cyberkriminelle er foran!

InterForce Region Sjælland kunne torsdag den 24. november 2022 byde velkommen til regionens og samtidig årets sidste cyberarrangement, denne gang i samarbejde med Næstved Erhverv.

InterForce cyberarrangementer
Arrangementet var ligesom tidligere InterForce-cyberarrangementer velbesøgt af repræsentanter fra forskellige danske virksomheder

Cyberarrangementerne er afholdt i samarbejde med regionens forskellige erhvervsfora med stor succes rundt om i region Sjælland. InterForce takker for det gode samarbejde.

Gode råd mod cyberkriminalitet

Cyberkriminalitet sker ofte fredag eftermiddag kl. 17.00, og det har netop været hackernes store festdag: Black Friday – hvem vil ikke gerne have et godt tilbud?! Her går mange forbrugere i fælden.

InterForce cyberarrangementer
Backup, opdatering, 2 faktor-godkendelse og generel opmærksomhed er de vigtigste værktøjer mod de cyberkriminelle

Derfor slog vores to oplægsholdere igen på backup, opdatering, 2 faktor-godkendelse og opmærksomhed blandt de ansatte. På den måde har man en god start i forhold til at sikre sig, at virksomheden ikke bliver hacket.

Danmark er blandt de lande i verden, der er mest digitaliserede. Men vi er samtidig dårligst til at beskytte os, når det kommer til IT-sikkerhed. Vi skal have skabt balance mellem disse to, så vi kan komme foran de cyberkriminelle.

Det er det, vi hos InterForce arbejder for med vores cyberarrangementer.

I det nye år vil en række af vores regioner igen tilbyde lignende cyberarrangementer for danske virksomheder.