- By Sisse Poulsen

Overrækkelse af skjold til Studsgaard Skilte

Af Christian Braae Brynje

Studsgaard Skilte har en lang tradition for at samarbejde med Forsvaret og bakker aktivt op om InterForces vigtige arbejde. Virksomheden har været støttevirksomhed i InterForce siden 2016 og deltager aktivt i mange af InterForces arrangementer.

Her overrækker major af reserven Christian Braae Brynje InterForces skjold til direktør Jan Kramme som et synligt bevis på at Studsgaard Skilte er støttevirksomhed i InterForce. Foto: privat.

Studsgaard Skilte har eksisteret siden 1987 og udfører alle former for skiltearbejde, bannere samt billeder og reklamer i storformat. Udover skilteværksted og trykkeri råder virksomheden over en kørehal med plads til busser og lastbiler, samt en opvarmet montagehal til varebiler og presenninger.

InterForce er et samarbejde mellem forsvaret og den private og offentlige sektor om forsvarets brug af reserven og Hjemmeværnets frivillige, samlet benævnt Reservestyrken, således at samfundets samlede ressourcer udnyttes bedst muligt. InterForces formål er at forbedre forholdene for de medarbejdere, der har både en militær og civil forpligtelse.