- By Anton Rask Hauge Steffensen

Oplevelsesdag hos InterForce Region Sjælland

Ligesom i InterForce Region Syddanmark og InterForce Region Hovedstaden har man også hos InterForce Region Sjælland afholdt militær udfordringsdag for medlemsvirksomheder.

Der blev gået til stålet, da ti civile virksomheder torsdag den 6. juni deltog i InterForces militære oplevelsesdag på Gardehusarkasernen i Slagelse. Her dystede de om pokalen i forskellige militære discipliner.

Hver virksomhed stillede med et hold på fire medarbejdere, og selvom dagen mest handler om oplevelser og teambuilding, er der ingen tvivl om, at de også gik op i at vinde.

Konkurrencen bestod af en bred pallette af Hærens paradediscipliner såsom forhindringsbane, skydning og håndgranatkast, men da InterForce er værnsfælles, var der selvfølgelig også brand og redning fra Beredskabsstyrelsen samt gummibådsræs med Flådestation Korsør.

Gardehusarregimentet var vært for oplevelsesdagen og regimentschefen, oberst Jørn Christensen, bød velkommen og overrakte pokaler, imens InterForce Region Sjælland stod for den praktiske gennemførelse. Der skal lyde et stort tak til Gardehusarregimentet, Beredskabsstyrelsen og Flådestation Korsør for hjælpen til at gøre dagen til virkelighed.