- By Simon Staffeldt Schou

Lorenz Technology bakker op om Reservestyrken

Odensevirksomheden Lorenz Technology blev stiftet i 2017 med det mål at udnytte det fulde potentiale af intelligente og autonome droner.

Værdiskabelsen hos Lorenz Technologys kunder, der bl.a. omfatter private sikkerhedsvirksomheder, havne samt offentlige institutioner såsom militær og politi, sker ved digitalisering og reducering af manuelle opgaver. Det giver større bæredygtighed i form af lavere CO2-udledning såvel som højere kvalitet og dokumentation af udført arbejde.

“Det er helt naturligt for os at bakke op om det danske forsvar og Reservestyrken. Vi har et fantastisk godt samarbejde med forsvaret og er glade for de nye tiltag, vi ser fra FMI med markedsdialog og interesse for ny teknologi,” udtaler Kristian Skaarup, CEO for Lorenz Technology.

Regionsambassadør for InterForce Region Syddanmark, oberstløjtnant Flemming Bonavent Hansen aflagde Lorenz besøg. CEO Kristian Skaarup modtog skjoldet, det synlige bevis på at være støttevirksomhed, på vegne af firmaet. Foto: Lorenz Technology.