- By Simon Staffeldt Schou

InterForce Nordjylland kiggede ind til Nørvo Sportsnet

Af ambassadør, sergent af reserven Lars Raae

Som InterForce-ambassadør er det et privilegium at opleve nye brancher og få ny viden – stort set ved hvert eneste besøg hos nye og eksisterende medlemmer.

Skjoldet overrækkes. Foto: privat.

I Nørre Vorupør ligger Nørvo Sportsnet – og nu hvor du har set den sætning, så giver det vist sig selv, hvad navnet er en forkortelse af. Virksomheden laver efter eget udsagn “Sportsnet der fanger” – og efter en god rundvisning er jeres udsendte blevet ganske mange ord og begreber klogere.

Mikael Mortensen skulle egentlig “kun” have hjulpet sin far i kortere tid i virksomheden, inden han genoptog sit job i handelsflåden. Men sådan skulle det ikke gå: Siden 1991 og lige siden har Mikael været en del af virksomheden, i dag som ejer. 

I begyndelsen leverede Nørvo udelukkende net til idræt. I dag spænder produktrækken over legeredskaber og en lang række nettyper til erhvervslivet, herunder sikkerhedsnet, afskærmningsnet, lastbil- og containernet, dambrugsnet og mange flere.

Udvalget af sportsnet er tilpasset idrætslivet via et enestående samarbejde (her undgår vi ordet “netværk”) mellem idrætsklubberne i Danmark og Nørvo Sportsnet. 

Nørvo Sportsnet sætter en ære i at yde den bedste kundeservice og stiller gerne ekspertise til rådighed. InterForce takker for medlemskabet – og derved at støtte kongeriget Danmarks værdier og sikkerhed.