- By Anton Rask Hauge Steffensen

Helicopter Wing Karup modtager InterForce-skjoldet

Helicopter Wing Karup fik overrakt InterForce-skjoldet for deres støtte til InterForce som medlemsvirksomhed.

Kaptajn af Reserven Claus Winther overrækker InterForce-skjoldet til chef for Helicopter Wing Karup Oberst Hans Kristian Skovmose.

Fredag den 10. november fik den nyligt tiltrådte chef for Helicopter Wing Karup, Oberst Hans Kristian Skovmose, overrakt InterForce-skjoldet som tak for den støtte Helicopter Wing Karup yder som InterForce medlemsvirksomhed. InterForce arbejde for at styrke relationerne mellem Forsvaret og civilsamfundet omfatter også, at kendskabet til InterForce udbredes internt i Forsvaret. Derfor er vi også stolte af at kunne overrække InterForce-skjoldet til Helicopter Wing Karup.

På mødet drøftede chefen for Helicopter Wing Karup og InterForce ambassadør KN-R Claus Winther Jensen blandt andet de udfordringer som både Forsvaret og det civile erhvervsliv har med hensyn til rekruttering. I denne sammenhæng sætter Hans Kristian Skovmose især pris på InterForces indsats for at frigøre personel af Reserven og Hjemmeværnets frivillige til tjeneste i Forsvaret. Helicopter Wing Karup og Flyvevåbenet i det hele taget er tit afhængig af hjælp fra Hjemmeværnet til deltagelse i øvelser og bevogtningsopgaver. Ligesom personel af Reserven er en uvurderlig del af den samlede styrke, fordi vi er sammen om Danmarks sikkerhed.

Tak for støtten!