- By Sisse Poulsen

Guardian Security and Risk Management Aps. modtager InterForce-skjold

InterForce havde den 20.04.2021 den udsøgte fornøjelse at overrække et InterForce-skjold til virksomheden Guardian – Security & Risk Management Aps.

Guardian – Security & Risk Management Aps. blev grundlagt i 2005 af Norman E. Kristiansen, og er siden vokset til en anerkendt samarbejdspartner inden for sikkerhedsbranchen, nationalt såvel som internationalt.

Virksomheden tilbyder forskellige løsninger og produkter, der skaber forudsætningen for at virksomheder og enkeltpersoner kan gennemføre deres forretning på en sikker og tryg måde under rejse til komplekse og risikobetonede geografiske områder eller lande. 

Direktør og grundlægger af virksomheden Norman E. Kristiansen oprettede allerede tilbage i 2009 Guardian-SRM som støttevirksomhed for InterForce. Virksomheden har flere ansatte, der som en del af forsvarets reservestyrke, der både har en civil og uniformeret forpligtelse.

Direktør Norman Kristiansen udtaler:

”Jeg ser en meget stor værdi i at lade mine medarbejdere gennemføre tjeneste som en del af forsvarets reservestyrke. Jeg oplever at den enkelte medarbejder kommer styrket tilbage med nye eller opdaterede kompetencer til stor værdi for den enkelte medarbejder samt for vores virksomhed”.

Norman Kristiansen har selv en operativ baggrund fra Jægerkorpset og er i dag stadig en aktiv del af Jægerkorpsets reservestruktur.

Guardian-SRM har både i 2019 samt 2020 modtaget den prestigefyldte Børsen Gazelle, der vidner om et uovervindeligt engagement og en ærekærhed til driften af virksomheden og de enkelte opgaveløsninger.

Med afspritning både før og efter gav InterForce-ambassadør, major af reserven Christian Braae Brynje og direktør Norman E. Kristiansen hånd på samarbejdet. Foto: privat.

Læs mere om Guardian- Security & Risk Management her.