- By Sisse Poulsen

DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S får overrakt InterForce Skjold.

Nibe, den 21. marts 2022 – InterForce blev modtaget af landedirektør Sven Ulrich Bertelsen, som fortalte, at DGE er glade for at kunne støtte op om forsvaret af Danmark.

DGE blev grundlagt i 1986 af Poul Erik Jensen, som den dag i dag ejer virksomheden. Nogle af de største kunder er de danske regioner og kommuner, samt private bygherrer, som anvender DGE´s ekspertise til blandt andet undersøgelser af jord og grundvand; bygningsforurening geoteknik samt klima og bæredygtighed.

DGE har kontorer flere steder i Danmark og i de nordiske lande samt i Estland, Letland og Litauen. At DGE startede beror på en lille pudsighed: I 1985 var Poul Erik Jensens røde Volvo 142 Grand Luxe blevet påkørt af en Daimler tilhørende en kendt ingeniør i Århus – det efterfølgende møde blev skelsættende for både den påkørte og den påkørende – og en af dem må have været pågående… – idet mødet førte til, at Poul Erik Jensen nogle måneder senere blev ansat som markedschef i firmaet, som senere blev udviklet til DGE – og som fra 1995 blev overtaget af den nuværende ejer. 4 årtier senere er der nu 180 ansatte i adskillige lande og flere på vej.

InterForce takker DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S for at støtte op og vores danske værdier og forsvaret af vores demokrati.

Sven Ulrich Bertelsen får her overrakt skjoldet af AMB Lars Raae. (foto privat).