- By InterForce

”Det handler jo bare om planlægning”

Administrerende direktør i Aalborg Lufthavn Søren Svendsen er ikke i tvivl: Medarbejdere med baggrund i forsvaret er gode medarbejdere, og man kan planlægge sig ud af at give dem fri til stadig at være i uniform nu og da.

Af kaptajn-R Kamilla Bittmann

Aalborg Lufthavn har været medlem af InterForce i en årrække, og det giver rigtig god mening for deres administrerende direktør, Søren Svendsen.

Kamilla Bittmann, InterForce, og Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn.
Kaptajn af reserven Kamilla Bittmann overrækker InterForce-skjoldet til adm.dir. Søren Svendsen som et synligt tegn på, hvordan Aalborg Lufthavn støtter Reservestyrken, dvs. reservister og hjemmeværnssoldater. Foto: InterForce.

”Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel, og at lufthavnen er en god arbejdsplads. Derfor ansætter vi kun medarbejdere med den rigtige attitude, så de passer ind. Vi har i den forbindelse haft rigtig god erfaring med at ansætte tidligere soldater, reservister og folk fra Hjemmeværnet,” fortæller Søren Svendsen.

Han uddyber med at forklare, at disse medarbejdere flere gange har bevist at have den rigtige holdning og det rigtige ‘mindset’ til kontinuerligt at overholde procedurer og et højt niveau.

”Det har ikke været noget problem for medarbejderne at kombinere deres opgaver i forsvarets reserve og i Hjemmeværnet med deres ansættelse her. Det handler jo bare om planlægning,” afslutter Søren Svendsen.