- By Birgitte Nielsen

De danske mestre 2020 FC Midtjylland er støtte-virksomhed for InterForce

Skjold overrækkelse til akademichef Flemming Broe fra FC Midtjylland af Region Midtjyllands ambassadør OL(R) Lars Johansson.

FC Midtjylland blev en realitet i juli 1999 som en fusion mellem de to moderklubber Ikast FS og Herning Fremad. Det er historien om en fodboldklub, der på trods af begrænsede forudsætninger har tårnhøje målsætninger såvel på som uden for banen. På banen har FC Midtjylland på godt 20 år vundet tre danske mesterskaber, en pokaltitel, deltagelse i Europa League og nu med deltagelse i Champions League i efteråret 2020. Klubben prøver at sætte nye standarder for skole, superatleter og pædagogik som ramme for talentudvikling, hvor fodboldakademiet har en central rolle og senest med etableringen af Guldminen i samarbejde med ISI (Idrætsskolerne i Ikast)

Uden for banen er FC Midtjylland hele regionens hold med 145 samarbejdsklubber i Midt- og Vestjylland, hvor man prøver at bakke op omkring udviklingen af fodbolden i området.

Endvidere har etableringen af FCM Samfund været FC Midtjyllands afdeling for social ansvarlighed, her skaber klubben øget livskvalitet ved at hjælpe og flytte personer til at nå sine livsmål.

Du kan læse meget mere om de forskellige afdelinger i FC Midtjylland på www.fcm.dk