- By Simon Staffeldt Schou

Dansk Industri, mangeårigt medlem af InterForce, får skjoldet

Foto: privat.

Joachim Finkielman, direktør, Forsvars- og Aerospaceindustrien, Dansk Industri, havde forleden besøg af InterForce-ambassadør, oberstløjtnant af reserven Michael Wallin. Ud over drøftelser af det forsatte samarbejde bød besøget på en overrækkelse af det synlige bevis for medlemskab, nemlig InterForce-skjoldet.

Joachim Finkielman udtalte i forbindelse med mødet:

“Det var en stor ære at have besøg af InterForce Region Hovedstaden i går for at få understreget vigtigheden af et samarbejde, der har stået på i over 10 år. InterForce arbejder for en stærk sammenhængskraft mellem erhvervslivet og forsvaret. Det er der mere end nogensinde behov for. Manglen på arbejdskraft kombineret med en særdeles utryg sikkerhedspolitisk situation kalder på fornyet og forstærkede relationer mellem forsvar og erhvervsliv. DI Forsvar og Sikkerhed er parat til at engagere os yderligere i de bestræbelser.”

InterForce siger tak for samarbejdet med Dansk Industri og ser frem til at sparre videre om gode løsninger angående delingen af arbejdskraft mellem erhvervsliv og forsvar.