- By Simon Staffeldt Schou

Danfoss støtter op om InterForce

Danfoss blev grundlagt i 1933. I dag er virksomheden den førende globale spiller inden for produktion af bl.a. termostater, ventiler og løsninger til vedvarende energi.

Den danske ingeniør Mads Clausen grundlagde i sin tid virksomheden på sine forældres gård på Als. Men i dag har Danfoss over 40.000 ansatte og er repræsenteret i mere end 100 lande. Derudover er virksomheden understøttet af sine egne lokale produktions- og forsyningskæder i 20 lande.

Danfoss’ veteranpolitik

Danfoss har i en længere årrække målrettet arbejdet med at inkludere veteraner i sin arbejdsstyrke. Det har virksomheden gjort gennem sit medlemskab af det såkaldte Global ERG Network. Det er et globalt netværk, der skal understøtte diversitet på arbejdspladserne. Herunder at virksomhederne favner veteraner og andre medarbejdere med militær baggrund.

Danfoss modtager InterForce-skjoldet
Danfoss’ administrerende direktør, Kim Fausing, modtager InterForce-skjoldet af InterForce-ambassadør Christian Flarup.

Derfor har Danfoss også gennem en årrække været medlem af InterForce, der som en del af det danske forsvar arbejder for at skabe tætte forbindelser mellem det civile danske arbejdsmarked og forsvaret.

Det var derfor med stor glæde, at InterForce-ambassadør Christian Flarup kunne overrække InterForce-skjoldet til Danfoss’ administrerende direktør, Kim Fausing, som tak for virksomhedens støtte til Reservestyrken og det danske forsvar. Det skete i Danfoss’ hovedsæde, der ligger i Nordborg på Als, tæt på hvor virksomheden i sin tid blev etableret.