- By InterForce

Besøg ved HMK Bilcon A/S

Der er ingen tvivl om, at forsvaret ligger HMK Bilcon nært. Det mærker man straks, når man træder ind af døren. Det første mødelokale, man støder på, hedder ”forsvaret”, og der hænger en hjelm som lampeskærm i rummet. Forsvarets tankvogne til brændstof og andre specialbyggede køretøjer pryder væggene. Det er der en meget god forklaring på.

Af Kamilla Bittmann, InterForce Region Nordjylland

Det er nemlig HMK Bilcon A/S, der har leveret dem. De har i mange år leveret specialfremstillede lastbiler til forsvaret, og siden 2017 har det været deres hovedfokus. ”Når man gør noget skal man gøre det helhjertet. Det nytter ikke noget at gøre det halvt,” siger CEO Peter Jensby.

Det gennemsyrer hele virksomheden, hvilket en rundvisning på stedet også bærer præg af; nye tiltag og renoveringer finder sted. Det er også derfor de er medlem af InterForce, hvor de meldte sig ind, da de fik muligheden. ”Vi er meget åbne over for at ansætte tidligere medarbejdere og reservefolk, da de bidrager med en god forståelse for vores produkter og for kunden,” afslutter Peter Jensby.

Foto: Privat

Den 17. januar 2020 fik Peter Jensby og HMK Bilcon overleveret InterForce-Skjoldet som tak for støtten.