- By Birgitte Nielsen

AirShow 2022 på Flyvestation Karup

Foto: Daniel Mathiasen

Den 19. juni var Flyvestation Karup rammen om Danish AirShow 2022, hvor mange lagde vejen forbi til en lang dag med masser af inspiration og luft under vingerne. InterForce havde et godt fremmøde af støttevirksomheder i VIP teltet. Gæsterne fik en stor oplevelse, de kunne på tæt hold se, de store fly-opvisningshold lave spektakulære formationer samt kampfly, helikoptere og transportfly udføre vilde manøvrer i luften, og specialoperationsstyrkerne viste, hvilket stof de er gjort af.

Hjemmeværnet var blandt de første morgenfriske, som deltog på dagen både udenfor og indenfor hegnet.

Blandt gæsterne var Oberst Peter Fausing, chef for Landsdelsregion Vest, som lagde vejen forbi for at hilse på og takke de frivillige, der var med til at give de mange gæster en skøn dag.

Hjemmeværnet var med til at støtte politiet og sikre gæsternes oplevelse af dagen – hele dagen. Udenfor hegnet blev trafikken afhjulpet, da de op mod 125.000 gæster på sikker vis skulle guides ind på og ud af flyvestationens område. Indenfor hegnet blev der fremvist materiel og berettet om militær tjeneste af både den faste og den frivillige slags.