- By Anton Rask Hauge Steffensen

INVISIO A/S modtager InterForce-skjoldet

Tilbage i oktober 2023 fik Anita Olsen, Global Marketing Director i INVISIO A/S, overrakt InterForce-skjoldet for virksomhedens støtte til InterForce.

InterForce-ambassadør Gunnar van der Leeden overrækker InterForce-skjoldet til Anita Olsen, Global Marketing Director i INVISIO A/S.

INVISIO udvikler og sælger kommunikations- og hørebeskyttelsessystemer, der gør det muligt for forsvarspersonel at kommunikere, beskytte deres hørelse og arbejde effektivt i ekstremt støjende, missionskritiske miljøer. Virksomheden kombinerer specialistviden inden for akustik og hørelse med bred ingeniørviden inden for software, materialeteknologi, mekanisk design, kunstig intelligens og systemintegration. INVISIO har hovedkontor i København og salgskontorer i USA, Frankrig, Storbritannien, Italien og Thailand samt et globalt netværk af partnere.

I forbindelse med skjoldoverrækkelsen udtalte Anita Olsen:

”Hos INVISIO er vi afhængige af en god og tæt dialog med brugerne af vores kommunikations- og hørebeskyttelsesudstyr for at skabe de bedst mulige løsninger. Derfor har vi adskillige ansatte med en baggrund fra Forsvaret – enten herhjemme eller i udlandet. Vi bakker derfor fuldt op om formålet med InterForce og ser frem til det gode samarbejde”.

Tak for støtten!