- By Anton Rask Hauge Steffensen

Nordstern modtager InterForce-skjoldet

CEO Torben Modvig har fået overrakt det officielle InterForce-skjold af Formand for InterForce Region Hovedstaden, Martin Bøge Mikkelsen, da Nordstern har valgt at støtte InterForce.

Fra venstre: CEO i Nordstern Torben Modvig, Formand for InterForce Region Hovedstaden Martin Bøge Mikkelsen og InterForce Regionsambassadør Michael Wallin.

Ejendomsudviklings- og entreprenørvirksomheden Nordstern er stolte af at støtte op om InterForce, og har ifm. skjoldoverrækkelsen udsendt følgende statement.

“InterForce er en unik sammenslutning under Forsvarskommandoen, der arbejder for at styrke samarbejdet mellem det civile samfund og forsvaret. Ved at facilitere partnerskaber mellem virksomheder, organisationer og den danske reservestyrke, bidrager InterForce væsentligt til Danmarks samlede forsvarsevne og sikkerhed.

Nordsterns engagement i InterForce er vores forpligtelse til at bidrage til og understøtte et stærkt samarbejde mellem den civile og militære sektor. Partnerskabet åbner op for nye muligheder for både Nordstern og vores medarbejdere, der ønsker at bidrage til og engagere sig i nationens forsvar gennem deres arbejde med InterForce.

Vi er stolte over at kunne støtte InterForce og ser frem til samarbejdet.”

Tak for støtten!