- By Simon Staffeldt Schou

Stor støtte til InterForce i Midt- og Vestjylland

Virksomhederne ABC Kurser Seasight Group og Kyndi-Tech har alle modtaget InterForce-skjoldet for deres store støtte til dansk forsvar og beredskab.

Nikolaj Hviid (ejer af ABC Kursus og flotillechef for Hjemmeværnsflotille 126 Hvide Sande – Ringkøbing), Anders Madsen (CEO for Seasight Group) og Søren Kyndi (ejer af Kyndi-Tech ApS og tidligere flotillechef for Hjemmeværnsflotille 122 Thyborøn – Struer) modtager InterForce-skjoldet.

Seasight Group

Seasight Group er hovedvirksomheden bag Seasight Solutions, Seasight Davits og Hvide Sande Shipyard.

Virksomheden har mere end 200 ansatte. Mange af dem er frivillige i Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Kystredningstjenesten og i reserven, hvilket betyder virksomheden favner meget bredt.

Virksomhedens ydelser er meget fleksible: De designer og udvikler maskiner og redskaber til industrien, specielt inden for vindenergi, sælger og servicerer offshore-kraner og servicerer skibe med fokus på den grønne omstilling.

Denne fleksibilitet gør det muligt for Seasight Group at støtte op om InterForce og om alle deres ansatte, der yder en ekstra indsats for dansk forsvar og beredskab.

Det var Anders Madsen, der er CEO ved Seasight Group, der modtag InterForce-våbenskjoldet. Han har selv været en del af Kystredningstjenesten i mange år.

ABC Kursus og Kyndi-Tech ApS

ABC Kursus yder kurser i førstehjælp af forskellig art og tilbyder ydelser i forbindelse med førstehjælp.

Nikolaj Hviid, ejeren af ABC Kursus, modtog på vegne af ABC Kursus InterForce-skjoldet. Han er samtidig flotillechef for Hjemmeværnsflotille 126 Hvide Sande – Ringkøbing og er ansat i Seasight Solutions.

Kyndi-Tech ApS yder rådgivning inden for det maritime og certificering.

Som ejer af Kyndi-Tech modtog Søren Kyndi InterForce-skjoldet. Han har været flotillechef for Hjemmeværnsflotille 122 Thyborøn – Struer og er nu ved Hjemmeværnsdistrikt Midt og Vestjylland. Derudover er han ansat i Seasight Group.