- By Anton Rask Hauge Steffensen

Anadeon ApS overrakt InterForce-skjoldet

Stadig flere virksomheder melder sig under fanerne i InterForce, og senest har Managing Director i Anadeon ApS, Martin Overgaard Jensen, fået overrakt InterForce-skjoldet af Oberstløjtnant af Reserven og InterForce-ambassadør, Jens Jørgen Hansen.

Managing Director i Anadeon ApS, Martin Overgaard Jensen, modtager InterForce-skjoldet.

Anadeon udvikler ledere og specialister indenfor problemløsning, strategisk planlægning, progressiv ledelse, projektledelse og kommunikation. Det sker igennem programmer, som kombinerer træning, coaching og rådgivning og giver lederne og specialisterne de rette principper, metoder og værktøjer til at træffe bedre beslutninger, kommunikere tydeligere, og i sidste ende opnå bedre resultater. Anadeons tilgang er baseret på kendte, afprøvede metoder som faktisk virker i praksis. De fokuserer på at levere den højest mulige kvalitet i programmerne og faciliteringen og på at efterleve de stærkeste professionelle værdier og principper. Blandt Anadeons kunder er ca. halvdelen af de danske C25 virksomheder og en række centrale statslige myndigheder. Se mere på www.anadeon.com.

Anadeon er stiftet af Martin Overgaard Jensen, og kimen til Anadeon kan spores helt tilbage til Martins fortid i Hæren. ”Der er helt klart en sammenhæng mellem de professionelle værdier og den ledelses- og beslutningserfaring jeg opbyggede i Hæren, og hvad jeg i dag giver videre til andre gennem Anadeon,” siger Martin. ”Derfor er det også helt naturligt at Anadeon skal indgå i InterForce-samarbejdet. Det handler om at give tilbage til Forsvaret og samfundet. Og det handler om at give fuld støtte til Forsvaret og Beredskabet i en tid hvor vi igen bliver mindet om, at alt i vores samfund – først som sidst – er afhængigt af vores ydre og indre sikkerhed.”

Oberstløjtnant af Reserven Jens Jørgen Hansen har som InterForce-ambassadør personligt etableret kontakten mellem Anadeon og InterForce. Han lagde ved overrækkelsen af InterForce-skjoldet op til yderligere samarbejde mellem InterForce, Forsvaret og Anadeon, som parterne nu ser frem til.

Tak for støtten!