- By Sisse Poulsen

Uddanner ungdommen og støtter Reservestyrken

InterForce havde den 10. juni 2021 fornøjelsen at overrække InterForce-skjoldet til Bo Banch, der er uddannelsesdirektør for EUD og EUX ved TECHCOLLEGE beliggende i Aalborg.

TECHCOLLEGE er en af de største erhvervsskoler i Danmark og udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser (EUD) for unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker eller frisør til it-supporter. Samtidig tilbyder TECHCOLLEGE en stribe EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer. Ligeledes står TECHCOLLEGE bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX).

Uddannelsesdirektør Bo Banch har selv en baggrund fra forsvaret og ser støtten til Reservestyrken som “en stor værdi for samfundet”. TECHCOLLEGE tager aktivt del i støtten til InterForce og de ansatte, der som en del af Reservestyrken både har en civil og uniformeret forpligtelse.

InterForce byder TECHCOLLEGE velkommen og ser frem til samarbejdet.

InterForce-ambassadør, major af reserven Christian Braae Brynje overrækker her InterForce-skjoldet til uddannelsesdirektør Bo Banch. Foto: privat.

Læs mere om TECHCOLLEGE HER