- By Anton Rask Hauge Steffensen

Skal du eller din virksomhed deltage i ACTION24?

ACTION24 er årets største forsvarsmesse i Fredericia, som bliver afholdt af organisationen Folk og Sikkerhed. Det er en fælles fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år i tæt samarbejde med Forsvaret,  Hjemmeværnet, Beredskabet, Politiet samt forsvars- og rumindustrien.

Messen vil give et indblik i, hvad Danmark har af eksisterende kapaciteter, såvel indenfor som udenfor hegnet – og den vil også vise det, der er under udvikling. Både inden for Forsvaret, det civile beredskab og de danske forsvars- og rumindustrivirksomheder og andre samfundskritiske sektorer m.m.

MesseC i Fredericia vil blive fyldt med grej, gear, gadgets, mennesker, hunde, kampvogne, helikoptere, snescootere, faldskærme, og der vil være opvisninger med hunde, musikkorps, heste og meget mere. Udenfor kan man bl.a. opleve demonstrationer af robothunde, droner, kampvogne, faldteknik, røg, brag og andet godt.

Messen er åben for både privatpersoner og virksomheder. Messestande for virksomheder og billetter for privatpersoner kan købes via Folk og Sikkerheds hjemmeside, som er linket herunder. På hjemmesiden kan du også finde mere praktisk information om messen.

Læs mere på Folk og Sikkerheds hjemmeside: Action24 – Folk og Sikkerhed