- By Birgitte Nielsen

Siemens Gamesa modtager InterForce skjold

Tv. Plant Manager Martin Søborg, og InterForce ambassadør Claus Winther Foto: privat
Hos Siemens Gamesa i Brande produceres naceller til virksomhedens offshore vindmøller. Samtidig sidder mange af koncernens funktioner for hele verden her, og der beskæftiges således ca. 3.100 personer i Brande.

På mødet mellem Plant Manager Martin Søborg og InterForce ambassadør Claus Winther drøftedes formålet med InterForce samarbejdet, at virksomheden ser velvilligt på, at ansatte med tilknytning til Reservestyrken kan få tjenestefri uden løn i kortere eller længere perioder. Hos Siemens Gamesa er politikken helt klar fortæller Martin Søborg “ Det falder helt i tråd med vores virksomheds værdigrundlag og CSR politik, at støtte op om samfundet og herunder forsvaret. Og når en reservist har brug for tjenestefri, vil vi altid tillade det, når det er foreneligt med den ansattes arbejde”

Det aftaltes endvidere at ved fremtidige interne møder, kan InterForce byde ind med indlægsholdere, der kan berette om ledelse i forbindelse med opgaver, eller andre relevante forsvars relaterede emner. “Det er virkelig en fornøjelse, at være tilknyttet en medlemsvirksomhed, der er så positiv overfor InterForce, og som har en klar formuleret politik på området, altså medarbejdernes mulighed for at deltage i deres forpligtelser hos forsvaret” siger ambassadør Claus Winther.”