- By Anton Rask Hauge Steffensen

Motosumo modtager InterForce-skjoldet

CEO og Co-forunder i Motosumo Kresten Juel Jensen modtog torsdag den 31. august 2023 InterForce-skjoldet af InterForce-ambassadør fra Interforce, Region Hovedstaden oberstløjtnant af reserven Jens Jørgen Hansen. 

CEO og Co-founder Kresten Juel Jensen modtager InterForce-skjoldet
Oberstløjtnant af reserven Jens Jørgen Hansen overrækker InterForce-skjoldet til CEO og Co-founder i Motosumo Kresten Juel Jensen.

Motosumo er en danskudviklet, app-baseret digital træningsplatform, som tilbyder fitnessoplevelser af høj kvalitet (spinning). Løsningen er social og innovativ og adskiller sig fra andre fitness-apps. Med en mission om at hjælpe flere mennesker til et sundere og gladere liv, leverer Motosumo træningsindhold og timer til både fitnesscentre, hjemmebrugere og træningsglade rejsende. Et tætpakket og alsidigt ugentligt program med både on-demand- og LIVE-timer tilbyder træning med nogle af verdens dygtigste instruktører. Træn med andre ryttere fra hele verden eller kør solo. Med Motosumo i lommen, kommer du i bedre form, og bestemmer selv hvor og hvornår. Alt du behøver er en stationær træningscykel og din telefon. Se mere på www.motosumo.com.

”I Motosumo er vi glade for at støtte Interforce og dermed bidrage til at styrke Danmarks sikkerhed. Sikkerhed og sundhed hænger tæt sammen. Derfor er Forsvarets medlemmer både ude og hjemme et vigtigt kundegrundlag for os, ligesom vi bakker op om Interforces formål og værdigrundlag”, sagde Motosumo CEO Kresten Juel Jensen forud for skjoldoverrækkelsen.

Oberstløjtnant af reserven Jens Jørgen Hansen takkede på vegne af Interforce, Region Hovedstaden Motosumo for støtten til Interforce og opfordrede Motosumo til at deltage i de mange aktiviteter, som løbende arrangeres i Interforce regi.

Tak for støtten!