- By Sisse Poulsen

MAN Energy Solutions modtager InterForce-skjold

InterForce havde den 11. juni 2021 den udsøgte fornøjelse at overrække et InterForce-skjold til Thomas Leander, der er Site Manager for virksomheden MAN Energy Solutions beliggende i Frederikshavn.

MAN Energy Solutions er verdens førende leverandør af dieselmotorer til maritimt og stationært brug.  Virksomheden har både udviklings-, service og produktionsaktiviteter i Frederikshavn, hvor flere modeller af virksomhedens dieselmotorer bliver produceret.

InterForce er et samarbejde mellem forsvaret og den private og offentlige sektor om forsvarets brug af reserven og Hjemmeværnets frivillige, samlet benævnt Reservestyrken, således at samfundets samlede ressourcer udnyttes bedst muligt.

MAN Energy Solutions tager aktivt del i støtten til InterForce og har flere ansatte, der som en del af Reservestyrken, dvs. har både har en civil og uniformeret forpligtelse. InterForce byder MAN Energy Solutions velkommen og ser frem til samarbejdet.

InterForce-ambassadør, major af reserven Christian Braae Brynje overrækker her InterForce-skjoldet til Site Manager Thomas Leander. Foto: privat.

Læs mere om MAN Energy Solutions MAN Energy Solutions