- By Anton Rask Hauge Steffensen

Lancering af uniformpåjobbet.dk

Uniform på jobbet-dag

Onsdag den 27. september afholder vi i Danmark for første gang Uniform på jobbet-dag, hvor vi hylder alle reservister og frivillige i Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten. I går lancerede vi hjemmesiden uniformpåjobbet.dk, hvor du kan læse om baggrunden for dagen og finde svar på de mest gængse spørgsmål.

På hjemmesiden kan du også downloade et orienteringsbrev underskrevet af Forsvarsministeren, som du kan dele med dine ansatte eller kollegaer. Er du selv reservist eller frivillig, kan du downloade “Soldatens kort”, hvor vi har samlet al information om dagen på én enkelt side.

Samtidig med lanceringen af hjemmesiden har vi også oprettet mailadressen uniformpaajobbet@mil.dk, som du kan skrive til, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende dagen.

Dagen er en årlig tilbagevendende begivenhed, der fremover vil blive afholdt den sidste onsdag i september. Vi glæder os i InterForce til at fejre alle de reservister og frivillige, der er med til at gøre Danmark trygt og sikkert.