- By InterForce

Deltag i messe i Industriens Hus d. 21. marts

DI og Forsvaret inviterer til konference og jobmesse torsdag den 21. marts i Industriens Hus.

Af Thorbjørn Hein

Torsdag den 21. marts 2019 kl. 10-16 holder Forsvaret og DI konference og jobmesse i Industriens Hus i København. InterForce deltager og opfordrer til, at InterForces støttevirksomheder bakker op ved at deltage med en stand om muligt.

“Fra soldat til civil”

Forsvaret udsender hvert år hundredevis af særligt udvalgte og uddannede soldater til verdens brændpunkter. Når de vender hjem som veteraner, har de tilegnet sig en lang række personlige og professionelle kompetencer fra deres udsendelser. 

I samarbejde med Forsvaret inviterer DI konstabler og sergenter, der står over for et muligt karriereskift, til at finde inspiration og gå i dialog med jeres virksomhed om deres fremtid. Dette sker til konferencen “Fra soldat til civil” for at sætte fokus på, hvordan vi som samfund bliver bedre til at bruge de kompetencer, som personer, der har arbejdet i militæret, kan byde ind med på arbejdsmarkedet. InterForce sætter derudover fokus på, hvorfor det giver mening for erhvervslivet at lade veteranerne holde kontakten til militæret, også efter de er kommet i civilt job.

Kongehus og Forsvarets top på programmet

InterForces stand på messen forklarer, hvorfor et dualansvar mellem jakkesæt og uniform er til både erhvervslivets og samfundets gavn. Standen er bemandet af medarbejdere fra InterForce såvel som repræsentanter fra Reservestyrken: Der vil være en reserveofficer med erhvervsbaggrund samt frivillige fra Hjemmeværnet, der kan give deres personlige beretning om at kombinere civil og militær løbebane.

Dagens første taler i det centrale program er HKH, oberst af reserven Prins Joachim, som netop vil sætte fokus på Reservestyrken, hvilket vil sige Forsvarets reservister og Hjemmeværnets frivillige. Andre talere i løbet af dagen er bl.a. forsvarschef, general Bjørn Bisserup og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen. Se hele programmet (attaveqaat)..

Suliffeqarfiit nalunaartiguk

For at deltage i konferencen og jobmessen skal virksomheder og myndigheder købe en standplads til fire personer. Standpladsen koster kr. 2.500 (ekskl. moms) og indeholder: Cafébord, to stole og gratis wi-fi. Der er mulighed for at opstille en roll-up pr. stand. Deadline for tilmelding er d. 1. marts og foregår via dette link.

Du kan læse mere om arrangementet (attaveqaat)..