- By May-Britt Nissen
Date: 12/05/2022 - 12/05/2022

InterForce Militærudfordringsdag 2022

InterForce Region Hovedstadens støttevirksomheder prøvede kræfter med forhindringsbaner, håndgranatkast og skydning på skydebanen.

Torsdag den 12. maj stod solen højt på himlen, hvor 12 støttevirksomheder fra InterForce Region Hovedstaden var mødt op på Garderkasernen i Høvelte, for at forsvare deres firmas ære i militære udfordringer.

Som andre år bød dagen på individuelle gennemførelser på den klassiske forhindringsbane, hvor deltagernes teknik og kondition kom på prøve.

Derudover skulle holdene sammen gennemføre feltforhindringsbanen ude i terrænet samt kaste håndgranater både langt og præcist, for at kunne placere sig i toppen af pointsystemet.

Endeligt var der en løbetur til og fra skydebanen. Her fik deltagerne mulighed for at prøve kræfter med gevær og pistol, hvilket gav god mulighed for at konkurrere internt.

Alle afprøvede deres kræfter med gåpåmod, højt humør, og klarede sig som altid flot i udfordringerne under kyndig instruktion og omskoling af befalingsmænd og officerer fra Livgarden og Hjemmeværnets frivillige.

Under flere af konkurrencerne viste virksomhederne også deres evner til at gennemføre forhindringer som hold, hvor samarbejde og støtte til hinanden var i fokus.

Militær udfordringsdag er med til at skabe en god dialog mellem erhvervsfolk og Forsvaret. Netop dialogen er vigtig for forståelsen hos det civile erhvervsliv, når erhvervslivets medarbejdere løser opgaver – enten som frivillig soldat i Hjemmeværnet eller som en del af Reserven” sagde Regionsambassadør InterForce Region Hovedstaden, Oberstløjtnant-R Michael Wallin, der overværede konkurrencen for første gang.

I år blev det Copenhagen Medical, der løb med pokalen og titlen som Bedste Hold 2022.
Devoteam løb med 2. pladsen og Oticon (Demant) med 3. pladsen.

Der var også imponerende individuelle præstationer på de øvrige hold, der gav medalje omkring halsen og klapsalver.

Ved dagens afsluttende opsamling, overrakte Regionambassadør, Oberstløjtnant-R Michael Wallin, InterForce medlemsskjolde til de deltagende virksomheder, som tak for deres gennemgående støtte til Forsvaret og Reservestyrken.

InterForce Region Hovedstaden takker:
Copenhagen Medical, Devoteam, Oticon (Demant), Moalem Weitemeyer Advokater, make:net, Adaptive Recognition Nordic, Napp, Accountor Denmark, Ansnei, Ramsgaard&co, GEO og Friisberg & Partners International for en god dag, hvor alle udviste gåpåmod og god holdånd.

Derudover skal Livgarden og Hjemmeværnet også have stor tak for godt samarbejde og for at have været med til at skabe rammerne for et vellykket arrangement.