Search form

Aktiviteter i Region Sjælland

 

Aktiviteter for InterForce Region Sjælland 2018

16. marts: Morgenkaffe, netværk med fokus om ledelse og kommunikation.

Erhvervsledere indbydes til et netværksarrangement, hvor vi sætter fokus på ledelse og den svære kommunikation.

30. april: Sejlads med fregat. (muligvis ændring af dato)

En eksklusiv sejltur med en af søværnets fregatter. Vi vil blive vist rundt på skibet, mærke intensiteten på broen såvel som operationsrummet, nyde havluften og ikke mindst høre om de spændende opgaver søværnet løser i freds- og krisetider.

25. maj: Soldat for en dag.

Vi gennemfører en spændende og actionfyldt dag med skarpskydning med udvalgte våben fra hæren, kørsel i pansrede køretøjer og masser af frisk ludt. Få et indblik ind i soldatens hverdag. Samtidig vil der naturligevis være mulighed for at styrke dit netværk.

26. juni: Åbent Hus.

Gardehusarregimentets Veteran Panser Køretøjsforening åbner dørene. Her vises de gamle køretøjer og panser frem, med mulighed for en prøvetur for de heldige. Kom og se det arbejdende værksted. Arrangementet er åbent for alle.

25. august: Åbent Hus på Flådestation Korsør.

Oplev én af forsvarets store arbejdspladser når Flådestation Korsør holder åbent hus i forbindelse med De Maritime Kulturdage i Korsør. Der vil blandt andet være mulighed for at komme ombord på flådestationens forskellige skibe, diverse udstillinger samt masser af aktiviteter for børnene. InterForce region Sjælland har en stand i år, så kom endelig og hils på. Arrangementet er åbent for alle.

5. september: Flagdag.

Gardehusarregimentet vil i samarbejde med Slagelse by gennemføre march gennem byen med efterfølgende parade og let underholdning på Nytorv i Slagelse. Alle er velkomne til at møde op og hylde vores soldater. Arrangementet er åbent for alle.

15. september: Åbent Hus på Gardehusarkasernen med opvisning ved Hesteksadronen.

Gardehusarregimentet holder åbent hus for alle der måtte have lyst til at se hvordan de værnepligtiges hverdag er, hvilket materielt de har, og hvilken uddannelse de modtager. Der vil også være udstilling af noget af det materiel som vores professionelle enheder råder over. Hesteskadronen laver rideopvisning og Gardehusarregimentets Veteran Panser køretøjsforening udstiller og fremviser gamle køretøjer. Arrangementet er åbent for alle.

22. september: Åbent Hus på Vordingborg Kaserne.

Åbent hus for alle, der har lyst til at se kasernen, møde de værnepligtige og se materiel fra kasernens enheder. Arrangementet er åbent for alle.

22. november: Adventgudstjeneste i Sct. Mikkels Kirke, Slagelse

Vær med når Gardehusarregimentet holder deres årlige traditionsbundne adventgudstjneneste. Arrangementet er åbent for alle.

Oktober-december: Hagljagt i Jægerspris

I samarbejde med InterForce Region Hovedstaden gennemføres i alt tre hagljagter i slutningen af året. Vi har fået udvidet det terræn som vi må gennemførei, og vi forventer nogle gode og hyggelige jagtdage i den kommende sæson.

 

 

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE