Search form

Aktiviteter i Region Midtjylland

14. marts - Skydning i Skive 

Få muligheden for at prøve kræfter med en del af det at være soldat og deltage i en hyggelig skydekonkurrence. Der konkurreres i tre hold og der bliver mulighed for både at skyde med pistol, gevær og afprøve en række militære færdigheder.

Se indbydelsen her

Tilmeld dig her 

 

18. april - Besøg hos HWKAR

InterForce inviterer til et helt særligt besøg hos HWKAR, blandt andet inkl. helikoptertur.

 

23. maj - ARoS Mødet

Netværksmøde for militære og civile topledere. Særligt inviteret fra InterForce Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark.

 

10. juni - Danish Air Show i Aalborg

Traditionen tro får alle InterForce medlemmer mulighed for at deltage ved det Danish Air Show, som i år foregår i Aalbrog. Der vil være et særligt telt og mødested for InterForces medlemsvirksomheder, hvor der også vil være et spændende program for dagen. 

 

Ultimo august - Sejltur med Marinehjemmeværnet 

Mulighed for deltagelse ved netværksmøde og besøg hos Marinehjemmeværnet inkl. sejltur. 

 

​1. september - Åbent Hus på Skive Kaserne

​InterForce Midtjylland vil sædvanen tro være repræsenteret ved det årlige Åbent Hus arrangement på Skive Kaserne. Kom og mød os og få samtidig en spændende oplevelse. Nysgerrig? - Info følger senere.

 

13. september - Virksomhedsbesøg hos Terminals i Aarhus 

Mulighed for deltagelse ved netværksmøde og virksomhedsbesøg hos Terminals i Aarhus i samarbejde med InterForce Midtjylland. 

 

3. oktober - Skydning i Skive 

Få muligheden for at prøve kræfter med en del af det at være soldat og deltage i en hyggelig skydekonkurrence. Der konkurreres i tre hold og der bliver mulighed for både at skyde med pistol, gevær og afprøve en række militære færdigheder.

 

15. november og 6. december - InterForce Jagt i Tirstrup 

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.  

 


 

TIDLIGERE AKTIVITETER I 2018

 

​1. februar - Virksomhedsbesøg hos Randers Regnskov

​Mulighed for deltagelse ved netværksmøde og virksomhedsbesøg hos Randers Regnskov i samarbejde med InterForce Midtjylland. Emnet er "Kryb og kravl"..

Se billeder m.m. fra arrangementet på InterForce Midtjyllands forside.

 

 

AKTIVITETER I 2017

 

16. november og 6. december - InterForce Jagter

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.  

 

6. maj - Åbent hus Dragonkasernen i Holstebro

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er, og hvorfor det er vigtigt at der støttes op. 

 

18. maj - Besøg ved Jægerkorpset

Der inviteres til netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til Jægerkorpsets område, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. 

 

11. august - Golfdag

InterForce Region Midtjylland inviterer medlemsvirksomhederne til golfdag i Randers.

 

19. august - Classic Military Show

Finderup. Ved dette åbent hus arrangement deltager InterForce med en informationstand, med det formål at oplyse og informere de besøgende om InterForce-projektet. 

 

2. september - Åbent hus Skive Kaserne

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er og hvorfor det er vigtigt at der støttes op omkring InterForce. 

 

13. september - Skydning

Få muligheden for at prøve kræfter en del af det at være soldat og deltage i en hyggelig skydekonkurrence. Der konkurreres i tre hold og der bliver mulighed for både at skyde med pistol, gevær og afprøve en række militære færdigheder.

 

3. oktober - Virksomhedsbesøg

Netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til en virksomhed som Systematic, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. Mødet kombineres med et oplæg fra en ekstern person, som giver et relevant oplæg. 

 

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE