Search form

Aktiviteter i Region Midtjylland

AKTIVITETER i 2019

August – Militær besøg

Kom på besøg på en af forsvarets installationer, information følger.


September – Åbent hus på Skive Kaserne

Traditionen tro er InterForce at finde ved det årlige Åbent Hus på Skive Kaserne, hvor deltagerne får mulighed for at få afprøvet og snuset til militære færdigheder.
 

September – Virksomhedsbesøg

Kom med til et spændende besøg hos Saltfabrikken i Mariager.


September – Skydning i Skive

Deltagerne får lov til at prøve kræfter med at skyde med henholdsvis gevær og pistol.
Derefter let aftensmad.

29. november - virksomhedsbesøg Hedeselskabet

Riffeljagt i C.E. Flensborg plantage ved Skive, deltager følger.


14. november - InterForce Jagt i Tirstrup

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.


5. december – InterForce Jagt i Tirstrup

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.

 

TIDLIGERE AKTIVITETER:

6. februar - Virksomhedsbesøg på Århus Universitetshospital

Deltagerne fik et spændende foredrag vedr. de nye tiltag på universitetshospitalet. Derefter blev de vist rundt og så den 71 ton tunge partikelaccelerator 'cyklotronen', helikopter landingspladsen og meget mere.

 


 

AKTIVITETER I 2018

Se billeder fra arrangementerne på InterForce Midtjyllands forside.

15. november og 6. december - InterForce Jagt i Tirstrup 

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.  

26. september - Golfdag på Lübker Golf Resort

Kom og vær med til en spændende dag på Lübker Golf Resort i Nimtofte med golfturnering og hygge med andre InterForce-medlemmer. Matchen afvikles som Stableford, hvor der spilles en 18 hullers holdturnering. 

 

13. september - Virksomhedsbesøg hos APM Terminals Aarhus A/S

Mulighed for netværksmøde og deltagelse i virksomhedsbesøg, hvor du kan komme helt op på broen og opleve noget ud over det sædvanlige.

 

1. september - Åbent Hus på Skive Kaserne

Deltag i et VIP-arrangement, når Skive Kaserne holder Åbent Hus. Her kan du tilmelde dig skydning med gevær og pistol og der er skydning med luftbøsser for de små. Du har også mulighed for at prøve en køretur i terræn med en FIK og en piranja.

 

22. august - Sejltur med Marinehjemmeværnet

Marinehjemmeværnet inviterer indenfor på to af deres fartøjer, når vi denne dag stævner ud fra Struer Havn. Oplev fartøjerne og nogle af de "ekspeditioner", marinehjemmeværnet kan blive sendt ud på.

 

10. juni - Danish Air Show i Aalborg

Traditionen tro får alle InterForce medlemmer mulighed for at deltage ved Danish Air Show, som i år foregår i Aalborg. Der vil være et særligt telt og mødested for InterForces medlemsvirksomheder, hvor der også vil være et spændende program for dagen.

 

23. maj - ARoS Mødet

Netværksmøde for militære og civile topledere. Særligt inviteret fra InterForce Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark.

 

18. april - Helicopter Wing i Karup

Kom og få en flyvetur i en EH101 Merlin redningshelikopter, når InterForce Midtjylland inviterer til en spændende eftermiddag på Helikopter Wing i Karup. Der vil også blive mulighed for at høre om Helikopter Wing arbejdsopgaver og der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål.

 

14. marts - Skydning i Skive

​Få muligheden for at prøve kræfter med en del af det at være soldat og deltag i en hyggelig skydekonkurrence. Der konkurreres i 2 hold med gevær og man får her mulighed for at afprøve en række militære færdigheder.

 

1. februar - Virksomhedsbesøg hos Randers Regnskov

​Mulighed for deltagelse ved netværksmøde og virksomhedsbesøg hos Randers Regnskov i samarbejde med InterForce Midtjylland. Emnet er "Kryb og kravl".

 

 


 

AKTIVITETER I 2017

 

16. november og 6. december - InterForce Jagter

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.  

 

6. maj - Åbent hus Dragonkasernen i Holstebro

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er, og hvorfor det er vigtigt at der støttes op. 

 

18. maj - Besøg ved Jægerkorpset

Der inviteres til netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til Jægerkorpsets område, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. 

 

11. august - Golfdag

InterForce Region Midtjylland inviterer medlemsvirksomhederne til golfdag i Randers.

 

19. august - Classic Military Show

Finderup. Ved dette åbent hus arrangement deltager InterForce med en informationstand, med det formål at oplyse og informere de besøgende om InterForce-projektet. 

 

2. september - Åbent hus Skive Kaserne

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er og hvorfor det er vigtigt at der støttes op omkring InterForce. 

 

13. september - Skydning

Få muligheden for at prøve kræfter en del af det at være soldat og deltage i en hyggelig skydekonkurrence. Der konkurreres i tre hold og der bliver mulighed for både at skyde med pistol, gevær og afprøve en række militære færdigheder.

 

3. oktober - Virksomhedsbesøg

Netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til en virksomhed som Systematic, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. Mødet kombineres med et oplæg fra en ekstern person, som giver et relevant oplæg. 

 

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE