Search form

Nyheder fra Interforceregion Hovedstaden

Øget samarbejde på Sjælland

Region Hovedstaden og Region Sjælland vil i fremtiden forsøge at øge graden af samarbejdet omkring afholdelse af større arrangementer.

 

Af geografiske grunde virke det åbenlyst at Regionerne i højere grad samarbejder omkring afholdelsen af større arrangementer. Det første spadestik til samarbejdet blev taget da Militær Koordinator, Region Sjælland, oberst Paulsen inviterede Militær Koordinator, Region Hovedstaden, oberstløjtnant Schumann til Region Sjællands forretningsudvalgsmøde.
”Øget kommunikation og et vist omfang af fælles arrangementer er vejen frem, især da vi praktisk taget kan betragte os selv som naboer” udtaler oberstløjtnant Schumann der til dagligt er fg. chef for Totalforsvars Region Sjælland.

Der er allerede indgået et Joint Venture hvad angår afholdelse af jagter i den kommende jagt sæson. Her kommer regionerne sammen til at udbyde fire jagter, som alle kommer til at foregå i Jægerspris skydeterræn.    

 

Af: Løjtnant Frederik Østerby, Sekretariatsleder Region Hovedstaden, d. 30/10-13

 


 

Gardens Dag 2013

InterForce Region Hovedstaden var lørdag d. 1. juni repræsenteret ved Gardens Dag på Høvelte Kaserne. Dagen bød på masser af forskellig underholdning, blandt andet privat PMV kørsel.

Mange smagsprøver

InterForce havde i forbindelse med Gardens Dag, inviteret støttevirksomhederne til at besøge Høvelte Kaserne. Livgarden stod for masser af underholdning og udfordringer i form af forskellige aktiviteter. Kampdemonstrationer, skydning og modeshow var blandt andet på menuen.

Privat panseret mandskabsvogn

InterForce havde ligeledes reserveret en såkaldt PMV, en panseret mandskabsvogn, kun til InterForce støttevirksomheder. Således sprang de fremmødte den lange kø over, og hoppede direkte ind i vognen som holdt og ventede på dem. Herefter stod den på en vild omgang terrænkørsel under den bagende sol.

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE