Search form

Nyheder

Interforce støttevirksomheden Terma har ansat tidligere forsvarschef, admiral Tim Sloth Jørgensen som senior-rådgiver.
Morten Fredslund

Tim Sloth Jørgensen er blevet ansat hos Terma og får til ansvar at profilere den danske forsvarsindustri-koncern på det internationale marked.
Med sine 35 års kendskab og erfaring fra Forsvaret vil Tim Sloth Jørgensen kunne bidrage til videreudvikling af Termas forretningsområder.

60-årige Tim Sloth Jørgensen tiltræder i en ny rolle som senior advisor og skal blandt andet rådgive virksomheden om forretningsmulighederne inden for anti-pirateri, samt klimaændringerne inden for de arktiske områder. Først og fremmest skal Tim Sloth Jørgensen dog bruge kræfterne på de internationale opgaver og markeder.

Tim Sloth Jørgensen var Danmarks forsvarschef fra august 2008 til oktober 2009. Han indledte sin militære uddannelse i 1974, da han blev optaget på Søværnets Officersskole i 1974.

Gennem årene har han blandt andet bestridt poster som næstkommanderende og chef på korvet, sagsbehandler i Ledelsessekretariatet i Forsvarsstaben, chef for Studiesektionen i Forsvarsstaben, chef for Operations- og Aktivitetsafdelingen, chef for Søværnets Operative Kommando og chef for Forsvarsstaben inden han i 2008 blev forsvarschef - en post han bestred frem til 2009, hvor han trådte tilbage som konsekvens af Jægerbog-sagen. Frem til sin pensionering sidste år, var Tim Sloth Jørgensen ansat som kommitteret i Forsvarsministeriet.

I sit nye job hos Terma får Tim Sloth Jørgensen base i koncernens østlige domicil i Herlev.

 

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE